- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Çiçek kartına ne yazılır?
Çiçek Eşliğinde NotlarHediye notu ne yazılır?
İyiki doğdun tutkum… ** Benden küçük bi hediye… Yeni yaşın, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin… Seviyorum seni… ** Yıllar her şeyi değiştiriyor biz hep aynı kalalım sevgilim saclarımıza aklar düşünceye dek… Yeni yılın neşe , mutluluk getirmesi dileğiyle seni seviyorum.. ** Can Dostum Güzel İnsan.Açılış çiçeğine ne yazılır?
Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim. Açılışını yaptığınız iş yerinizin hayırlı ve bereketli bir iş yaşamı sağlamasını temenni ederim. Yeni işinizin başarılar getirmesini, sağlık ve sıhhatli bol kazançlar sağlamasını dilerim.
Erkek sevgiliye yeni yıl hediyesi ne alınır?
Erkek Sevgiliye Yılbaşı İçin Alınacak En Güzel 30 HediyeDoğum günü notuna ne yazılır?
Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.Birine kar küresi hediye etmek ne anlama gelir?
Kar küresi hediyesi, diğer hediyelere göre çok farklı anlamlar taşır. Çoğu zaman kişiye mazisindeki güzel anıları hatırlatır. Bu yönüyle adeta kişiyi tarihi bir serüvenin içine çekiverir. Geçmişe olan bu özlem sebebiyle bazı hediyelerin bizdeki tesiri oldukça kuvvetlidir.
Mutlu bir yaşam dileğiyle… Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle… Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.