- Konu Yazar
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Değiştir? sorusuyla ilgili olarak, Chrome tarayıcısında ana sayfayı değiştirmek oldukça kolaydır. İlk olarak, Chrome tarayıcısını açın ve sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine tıklayın. Ardından, açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin. Ayarlar sayfasında, “Açılışta” bölümüne gelin ve “Belirli bir sayfa veya sayfaları aç” seçeneğini seçin. Bu seçeneği seçtikten sonra “Sayfaları Ayarla” seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda, ana sayfa olarak kullanmak istediğiniz web sitesinin URL’sini girin ve “Tamam” butonuna tıklayın. Artık Chrome tarayıcınızın ana sayfası değişmiş olacaktır.
İçindekiler
Adım 1: İlk olarak, Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç nokta (dikey) simgesine tıklayın ve açılır menüyü açın.
Adım 3: Açılır menüden “Ayarlar” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Ayarlar sayfasında, “Görünüm” bölümünü bulun ve “Ana sayfa” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Ana sayfa ayarlarına geldiğinizde, “Ana sayfa düğmesi” veya “Belirli bir sayfa veya sayfaları aç” seçeneklerinden birini seçin.
Adım 6: “Ana sayfa düğmesi” seçeneğini seçerseniz, “Şu anda açık olan sayfalar” seçeneğini tıklayarak mevcut sayfalarınızı ana sayfa olarak ayarlayabilirsiniz.
Adım 7: “Belirli bir sayfa veya sayfaları aç” seçeneğini seçerseniz, “Yeni bir sayfa ekle” düğmesine tıklayarak istediğiniz web sitesini ana sayfa olarak ekleyebilirsiniz.
Adım 8: Değişiklikleri kaydetmek için “Tamam” veya “Uygula” düğmesine tıklayın.
Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç nokta (dikey) simgesine tıklayın ve açılır menüyü açın.
Adım 4: Ayarlar sayfasında, “Görünüm” bölümünü bulun ve “Ana sayfa” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Ana sayfa ayarlarına geldiğinizde, “Varsayılana sıfırla” düğmesine tıklayın.
Adım 6: Açılan onay penceresinde “Varsayılan ayarlara geri dönmek istediğinizden emin misiniz?” sorusuna “Tamam” yanıtını verin.
Adım 7: Değişiklikleri kaydetmek için “Tamam” veya “Uygula” düğmesine tıklayın.
Adım 3: Açılır menüden “Yeni sekme” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Yeni sekme açıldığında, adres çubuğuna istediğiniz web sitesinin URL’sini yazın ve Enter tuşuna basın.
Adım 5: Yeni sayfa açılacak ve artık bu sayfayı Chrome’da kullanabilirsiniz.
Adım 5: Ana sayfa ayarlarına geldiğinizde, “Ana sayfa düğmesi” veya “Belirli bir sayfa veya sayfaları aç” seçeneklerinden birini seçin.
Adım 6: “Ana sayfa düğmesi” seçeneğini seçerseniz, “Şu anda açık olan sayfalar” seçeneğini tıklayarak mevcut sayfalarınızı ana sayfa olarak ayarlayabilirsiniz.
Adım 7: “Belirli bir sayfa veya sayfaları aç” seçeneğini seçerseniz, “Yeni bir sayfa ekle” düğmesine tıklayarak istediğiniz web sitesini ana sayfa olarak ekleyebilirsiniz.
Adım 2: Kapatmak istediğiniz ana sayfanın sekmesini bulun.
Adım 3: Sağ tarafta bulunan “X” simgesine tıklayarak ana sayfayı kapatın.
Adım 3: Açılır menüden “Geçmiş” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Geçmiş sayfasında, “Son kapattıklarım” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Açmak istediğiniz ana sayfayı listeden bulun ve üzerine tıklayın.
Adım 2: Ana sayfanızı yeniden yüklemek istediğiniz sekme üzerinde sağ tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Yeniden yükle” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Ana sayfanız yeniden yüklenecektir.
Adım 2: Kopyalamak istediğiniz ana sayfanın sekmesini bulun.
Adım 3: Sekme üzerinde sağ tıklayın ve açılan menüden “Bağlantıyı kopyala” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Ana sayfanın URL’si kopyalanmış olacaktır.
Adım 2: Ana sayfa olarak eklemek istediğiniz web sitesini açın.
Adım 3: Adres çubuğunun sol tarafında bulunan yıldız simgesine tıklayın.
Adım 4: Açılan pencerede, yer imi için bir ad belirleyin ve “Yer imlerine ekle” düğmesine tıklayın.
Adım 5: Web sitesi ana sayfa yer imlerinize eklenmiş olacaktır.
Adım 3: Açılır menüden “Yer imleri” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Yer imleri sayfasında, silmek istediğiniz ana sayfayı bulun.
Adım 5: Ana sayfanın üzerine sağ tıklayın ve açılan menüden “Sil” seçeneğini tıklayın.
Adım 6: Ana sayfa yer imleri silinmiş olacaktır.
Adım 4: Yer imleri sayfasında, taşımak istediğiniz ana sayfayı bulun.
Adım 5: Ana sayfanın üzerine tıklayın ve sürükleyerek yeni bir konuma taşıyın.
Adım 6: Ana sayfa yer imleri yeni konumuna taşınmış olacaktır.
Adım 4: Yer imleri sayfasında, adını değiştirmek istediğiniz ana sayfayı bulun.
Adım 5: Ana sayfanın üzerine sağ tıklayın ve açılan menüden “Düzenle” seçeneğini tıklayın.
Adım 6: Açılan düzenleme penceresinde, yeni bir ad belirleyin ve “Tamam” düğmesine tıklayın.
Adım 7: Ana sayfanın adı değiştirilmiş olacaktır.
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç nokta (dikey
Chrome‘da ana sayfa nasıl değiştirilir?
Chrome tarayıcısında sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayın.
Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
“Açılışta” bölümüne gelin ve “Belirli bir sayfa veya sayfalar” seçeneğini seçin.
Yeni bir sayfa eklemek için “+” simgesine tıklayın.
Açılır menüden “Yeni bir sayfa” seçeneğini seçin ve istediğiniz web sitesini girin.
Değişiklikleri kaydetmek için “Tamam” veya “Uygula” butonuna tıklayın.
Artık Chrome‘un ana sayfası değiştirilmiştir ve istediğiniz web sitesi açılacaktır.
Eğer birden fazla sayfa eklemek isterseniz, aynı şekilde “+” simgesine tıklayarak ekleyebilirsiniz.
Değişiklikleri geri almak isterseniz, “Varsayılan” seçeneğini seçebilirsiniz.
İçindekiler
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Değiştirilir?
Chrome web tarayıcısında ana sayfa nasıl değiştirilir? Ana sayfa, tarayıcınızı açtığınızda otomatik olarak yüklenen web sitesidir. Ana sayfanızı değiştirmek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: İlk olarak, Chrome tarayıcınızı açın.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Sıfırlanır?
Eğer Chrome tarayıcınızın ana sayfasını değiştirdiniz ve eski haline geri dönmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 5: Ana sayfa ayarlarına geldiğinizde, “Varsayılana sıfırla” düğmesine tıklayın.
Adım 6: Açılan onay penceresinde “Varsayılan ayarlara geri dönmek istediğinizden emin misiniz?” sorusuna “Tamam” yanıtını verin.
Adım 7: Değişiklikleri kaydetmek için “Tamam” veya “Uygula” düğmesine tıklayın.
Chrome’da Yeni Bir Sayfa Nasıl Eklenir?
Chrome tarayıcısında yeni bir sayfa eklemek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 3: Açılır menüden “Yeni sekme” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Yeni sekme açıldığında, adres çubuğuna istediğiniz web sitesinin URL’sini yazın ve Enter tuşuna basın.
Adım 5: Yeni sayfa açılacak ve artık bu sayfayı Chrome’da kullanabilirsiniz.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Ayarlanır?
Chrome tarayıcısında ana sayfa ayarlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Kapatılır?
Eğer Chrome tarayıcısında açık olan bir ana sayfayı kapatmak isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Kapatmak istediğiniz ana sayfanın sekmesini bulun.
Adım 3: Sağ tarafta bulunan “X” simgesine tıklayarak ana sayfayı kapatın.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Yeniden Açılır?
Eğer Chrome tarayıcısında kapattığınız bir ana sayfayı tekrar açmak isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 3: Açılır menüden “Geçmiş” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Geçmiş sayfasında, “Son kapattıklarım” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Açmak istediğiniz ana sayfayı listeden bulun ve üzerine tıklayın.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Yeniden Yüklenir?
Eğer Chrome tarayıcısında ana sayfanızı yeniden yüklemek isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Ana sayfanızı yeniden yüklemek istediğiniz sekme üzerinde sağ tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Yeniden yükle” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Ana sayfanız yeniden yüklenecektir.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Kopyalanır?
Eğer Chrome tarayıcısında açık olan bir ana sayfayı kopyalamak isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Kopyalamak istediğiniz ana sayfanın sekmesini bulun.
Adım 3: Sekme üzerinde sağ tıklayın ve açılan menüden “Bağlantıyı kopyala” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Ana sayfanın URL’si kopyalanmış olacaktır.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Yer İmlerine Eklenir?
Chrome tarayıcısında bir web sitesini ana sayfa yer imlerine eklemek isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Ana sayfa olarak eklemek istediğiniz web sitesini açın.
Adım 3: Adres çubuğunun sol tarafında bulunan yıldız simgesine tıklayın.
Adım 4: Açılan pencerede, yer imi için bir ad belirleyin ve “Yer imlerine ekle” düğmesine tıklayın.
Adım 5: Web sitesi ana sayfa yer imlerinize eklenmiş olacaktır.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Silinir?
Eğer Chrome tarayıcınızda kayıtlı olan bir ana sayfayı silmek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 4: Yer imleri sayfasında, silmek istediğiniz ana sayfayı bulun.
Adım 5: Ana sayfanın üzerine sağ tıklayın ve açılan menüden “Sil” seçeneğini tıklayın.
Adım 6: Ana sayfa yer imleri silinmiş olacaktır.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Taşınır?
Eğer Chrome tarayıcınızda kayıtlı olan bir ana sayfayı başka bir konuma taşımak isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 4: Yer imleri sayfasında, taşımak istediğiniz ana sayfayı bulun.
Adım 5: Ana sayfanın üzerine tıklayın ve sürükleyerek yeni bir konuma taşıyın.
Adım 6: Ana sayfa yer imleri yeni konumuna taşınmış olacaktır.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Yeniden Adlandırılır?
Eğer Chrome tarayıcınızda kayıtlı olan bir ana sayfanın adını değiştirmek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 4: Yer imleri sayfasında, adını değiştirmek istediğiniz ana sayfayı bulun.
Adım 5: Ana sayfanın üzerine sağ tıklayın ve açılan menüden “Düzenle” seçeneğini tıklayın.
Adım 6: Açılan düzenleme penceresinde, yeni bir ad belirleyin ve “Tamam” düğmesine tıklayın.
Adım 7: Ana sayfanın adı değiştirilmiş olacaktır.
Chrome’da Ana Sayfa Nasıl Yeniden Sıralanır?
Eğer Chrome tarayıcınızda kayıtlı olan ana sayfaları yeniden sıralamak isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: Chrome tarayıcınızı açın.
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç nokta (dikey
Chromeʼda Ana Sayfa Nasıl Değiştir?
Chrome‘da ana sayfa nasıl değiştirilir? |
Chrome tarayıcısında sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayın. |
Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın. |
“Açılışta” bölümüne gelin ve “Belirli bir sayfa veya sayfalar” seçeneğini seçin. |
Yeni bir sayfa eklemek için “+” simgesine tıklayın. |
Açılır menüden “Yeni bir sayfa” seçeneğini seçin ve istediğiniz web sitesini girin. |
Chrome‘da ana sayfa nasıl değiştirilir?
Chrome tarayıcısında sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayın.
Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
“Açılışta” bölümüne gelin ve “Belirli bir sayfa veya sayfalar” seçeneğini seçin.
Yeni bir sayfa eklemek için “+” simgesine tıklayın.
Açılır menüden “Yeni bir sayfa” seçeneğini seçin ve istediğiniz web sitesini girin.
Değişiklikleri kaydetmek için “Tamam” veya “Uygula” butonuna tıklayın.
Artık Chrome‘un ana sayfası değiştirilmiştir ve istediğiniz web sitesi açılacaktır.
Eğer birden fazla sayfa eklemek isterseniz, aynı şekilde “+” simgesine tıklayarak ekleyebilirsiniz.
Değişiklikleri geri almak isterseniz, “Varsayılan” seçeneğini seçebilirsiniz.