AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır? Chrome bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır? Chrome bildirimleri kapatma işlemi oldukça basit ve hızlıdır. İlk adım olarak, Chrome tarayıcınızı açın ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine tıklayın. Ardından, açılır menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin. Ayarlar sayfasında, sol tarafta yer alan “Gizlilik ve Güvenlik” bölümüne gidin. Burada, “Site Ayarları”nı seçin ve “Bildirimler” bölümüne ilerleyin. “Bildirimler” sayfasında, Chrome bildirimleri nasıl kapatılır? sorusuna yanıt bulacaksınız. İstediğiniz siteye ait bildirimleri kapatmak için yanındaki kaydırıcıyı kapalı konumuna getirin. Bu şekilde, Chrome bildirimleri kapatma işlemini tamamlamış olacaksınız.
İçindekiler

Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır?​

Chrome bildirimleri, internet tarayıcınızın size çeşitli bilgileri iletmek için kullandığı bir özelliktir. Ancak bazen bu bildirimler rahatsız edici olabilir veya gereksiz bilgiler içerebilir. Bu durumda Chrome bildirimlerini kapatmanız gerekebilir. Chrome bildirimlerini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Chrome tarayıcınızı açın ve sağ üst köşedeki üç noktalı menü simgesine tıklayın.
2. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini tıklayın.
3. Adım: Ayarlar sayfasında, sol tarafta yer alan menüden “Gizlilik ve güvenlik” seçeneğini tıklayın.
4. Adım: “Gizlilik ve güvenlik” bölümünde aşağı kaydırarak “Site ayarları”nı bulun ve tıklayın.
5. Adım: Site ayarları sayfasında, “Bildirimler” başlığı altında yer alan “Bildirimlerin yanında” seçeneğini tıklayın.
6. Adım: Açılan listede, bildirimleri kapatmak istediğiniz sitenin yanındaki üç noktaya tıklayın.
7. Adım: Açılan menüden “Engelle” seçeneğini tıklayarak bildirimleri kapatın.
Bu adımları takip ederek istediğiniz sitelerin bildirimlerini kapatabilirsiniz. Ayrıca, Chrome bildirimlerini tamamen kapatmak isterseniz “Bildirimlerin yanında” seçeneğini kapatmanız yeterli olacaktır.

Chrome Bildirimleri Neden Açılmıyor?​

Chrome bildirimleri bazen açılmayabilir veya çalışmayabilir. Bu durumun çeşitli nedenleri olabilir. İşte Chrome bildirimlerinin neden açılmadığına dair bazı olası sebepler:
1. İzin Ayarları: Chrome bildirimlerini açmak için tarayıcınıza izin vermeniz gerekmektedir. Ayarlarınızda bildirimlere izin vermediyseniz, bildirimler açılmayabilir.
2. Güncellemeler: Chrome tarayıcınızın güncel olmaması bildirimlerin çalışmamasına neden olabilir. Tarayıcınızı güncellemek, bu sorunu çözebilir.
3. Bildirim Engelleme: Bazı uygulamalar veya eklentiler, Chrome bildirimlerini engelleyebilir. Bu durumda, engelleyici uygulamaları veya eklentileri devre dışı bırakmanız gerekebilir.
4. Çalışan Uygulamalar: Bilgisayarınızda çalışan diğer uygulamalar veya süreçler, Chrome bildirimlerinin açılmasını engelleyebilir. Bu durumda, diğer uygulamaları kapatmanız veya yeniden başlatmanız gerekebilir.
5. Tarayıcı Ayarları: Chrome tarayıcınızın ayarlarında yapılan değişiklikler, bildirimlerin çalışmamasına neden olabilir. Ayarlarınızı kontrol ederek, gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Chrome Bildirimleri Nasıl Geri Alınır?​

Chrome bildirimlerini yanlışlıkla kapatırsanız veya bir bildirimi geri almak isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Chrome tarayıcınızı açın ve sağ üst köşedeki üç noktalı menü simgesine tıklayın.
2. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini tıklayın.
3. Adım: Ayarlar sayfasında, sol tarafta yer alan menüden “Gizlilik ve güvenlik” seçeneğini tıklayın.
4. Adım: “Gizlilik ve güvenlik” bölümünde aşağı kaydırarak “Site ayarları”nı bulun ve tıklayın.
5. Adım: Site ayarları sayfasında, “Bildirimler” başlığı altında yer alan “Bildirimlerin yanında” seçeneğini tıklayın.
6. Adım: Açılan listede, geri almak istediğiniz bildirimin yanındaki üç noktaya tıklayın.
7. Adım: Açılan menüden “Geri Al” seçeneğini tıklayarak bildirimi geri alın.
Bu adımları takip ederek yanlışlıkla kapatılan bildirimleri geri alabilirsiniz.

Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır?​

Bildirimler simgesine sağ tıklayın.
Ayarları seçin.
Bildirimler bölümüne gidin.
Bildirimleri kapatmak istediğiniz web sitesini bulun.
Kapat seçeneğini işaretleyin.

Bildirimler simgesine sağ tıklayın, Ayarları seçin.
Bildirimler bölümüne gidin ve istediğiniz web sitesini bulun.
Bildirimleri kapatmak için Kapat seçeneğini işaretleyin.
Bildirimler artık gösterilmeyecektir.

Geri