- Konu Yazar
Chery hangi servis bakıyor?
MERMERLER OTOMOTİV YETKİLİ SERVİS AĞIİKİTELLİ OSB MAH. ATATÜRK BLV. NO:42 E BAŞAKŞEHİR | ABT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
UMURBEY MH.SANAYİ SİTESİ 769.SK.NO:6 GEDİZ | ALİ OSMAN SUNAR
ESENTEPE MAH. CEVİZLİ D-100 GÜNEY YANYOL CAD. KİA SATİŞ NO:15 /1 KARTAL | BEKEN OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Chery Kimo alınır mı?
Türkiye pazarında Chery Kimo, 1.3 litre Lusso olarak 2009 ve 2011 model aralığında alıcı bulan bu araç her ne kadar Çin menşeili olup genel intibası zayıf olsa da fiyat-performans anlamında ülkemizde alınabilecek en mantıklı arabalardan birisi oluyor.Chery hangi ülkeye ait?
Chery hangi ülkeye ait?Chery (Chery Automobile Co., Ltd.), Çin merkezli bir otomotiv şirketidir. Şirket, 1997 yılında Çin hükümeti tarafından kurulmuştur. Chery’nin başlıca ürünleri, binek otomobiller, minivanlar ve SUV’lar olup binek otomobilleri Chery, ticari araçları ise Karry markası altında satmaktadır.
Chery Alia motoru nedir?
Chery Alia motoru nedir?C segmentinde yer alan ve 1600 cc motor gücüne sahip Alia, 107 beygir güç üretiyor. Sadece benzinli seçeneği ile ithal edilen araç 180 km son hıza ulaşabiliyor. Yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 6 litre. Chery’nin SUV segmentindeki arazi aracı Tiggo 3 de 1600 cc’lik benzinli motor ile Türkiye’ye ithal ediliyor.
Chery Nasıl bir araba?
Binek otomobil, minivan ve SUV pazarına araç üreten Chery Otomobil markasının üretim yeri Çin’deki Wuhu kentidir. Chery hangi ülkenin sorusunun yanıtı Çin’dir. Çin’de devlet eliyle kurulmuş bir otomobil üreticisidir. Chery markası, Türkiye’de Mermerler Otomotiv tarafından temsil ediliyor.Chery yeni modelleri ne zaman gelecek?
Çin otomotiv endüstrisinin önde gelen markalarından Chery, 2022 yılında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. İlk etapta, ACTECO serisi, 1,6 litrelik benzinli motorlarla donatılmış 3 SUV modeli Türkiye pazarında satışa sunulacak. Bu üç modelin satışlarına yılın son çeyreğinde başlanması planlanıyor.Chery Kimo ne kadar yakar?
Chery Kimo ne kadar yakar?EKONOMİ
Yakıt Tüketim (Şehir İçi) | –
Yakıt Tüketim (Şehir Dışı) | –
Yakıt Tüketim (Ortalama) | 6 LT
CO2 Salınımı | 165 g/km
Chery Türkiyeden Çekildi mi?
Chery Türkiyeden Çekildi mi?Chery Türkiye pazarına 2008 yılında girdi. 2017 yılında da çekildi. Peki, bu arada kaç adet Chery marka araç satıldı? 2010’da Chery 2650 adet satıldı. 2011’den sonra Chery marka otomobil satışları sürekli olarak düştü.
Geely marka araç alınır mı?
Bence parasını sonuna kadar hak ediyor ve kesinlikle alınır. Emgrand Serisi ilk olarak 2005 Yılında tanıtılmasına rağmen birçok rakibinden daha fazla özelliğe sahip olsa da Çinli üretici olduğu için bir çok alıcı daha bilindik araba modellerine yöneldiler. Geely Emgrand 2010 ile 2013 modelleri Ülkemizde yer almaktadır.Geely Emgrand araba alınır mı?
Yeni Chery Tiggo ne zaman gelecek?
Yeni Chery Tiggo ne zaman gelecek?Çin’in otomotiv endüstrisinde önemli bir konumu bulunan Chery, 2022 içerisinde tekrar Türkiye’deki kullanıcılarla buluşacak.