Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
3 paket yulaflı bisküvi
2 yemek kaşığı tereyağ
1 paket cheesecake kreması
2,5 su bardağı süt
300 gram labne
Üzeri için;
200 ml portakal suyu
1 yemek kaşığı nişasta(tepeleme)
1 adet limon
200 ml su
2 yemek kaşığı şeker
Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvileri rondodan geçirip ,tereyağını eriterek az süt ile yoğurun.
Kelepçe kalıbını ıslatarak bisküvileri koyun bastırın,dolaba atın.
Kremayı sütle katılaşana kadar çırpın,sonra labneyi ekleyin birazda o denli çırpıp bisküvilerin üzerine döküp yayın,tekrar dolaba atın.
Üzeri için portakal suyu,su şeker,nişasta,limonu da kabuğunu rendele ve suyunu da ekleyip hepsini karıştırın.Pişirin.
Daha sonra soğuyana kadar karıştırın.
Pastanın üzerine dökün ve buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Afiyet olsun
Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 paket yulaflı bisküvi
2 yemek kaşığı tereyağ
1 paket cheesecake kreması
2,5 su bardağı süt
300 gram labne
Üzeri için;
200 ml portakal suyu
1 yemek kaşığı nişasta(tepeleme)
1 adet limon
200 ml su
2 yemek kaşığı şeker
Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvileri rondodan geçirip ,tereyağını eriterek az süt ile yoğurun.
Kelepçe kalıbını ıslatarak bisküvileri koyun bastırın,dolaba atın.
Kremayı sütle katılaşana kadar çırpın,sonra labneyi ekleyin birazda o denli çırpıp bisküvilerin üzerine döküp yayın,tekrar dolaba atın.
Üzeri için portakal suyu,su şeker,nişasta,limonu da kabuğunu rendele ve suyunu da ekleyip hepsini karıştırın.Pişirin.
Daha sonra soğuyana kadar karıştırın.
Pastanın üzerine dökün ve buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Afiyet olsun
Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı