AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Change org sitesi guvenilir mi?

Editör

Yeni Üye

Change org sitesi güvenilir mi?​

Change.org, sosyal fayda sağlama amacı güden bir teknoloji şirketidir. Tek bir cümleyle, bireylerin kendi imza kampanyalarını başlatmasına imkan sağlayan, teknoloji dünyasının gücünü toplumsal fayda için kullanan bir platformdur.

Change org sitesi kime ait?​

Change org sitesi kime ait?
Ben Rattray 2007’de change.org’u kurarken, bu kadar hızlı büyüyeceğini düşünmüş müydü bilinmez ama şu anda 196 ülkede 65 milyon kişi tarafından izleniyor ve kullanılıyor. Her ay 2 milyondan fazla kişi siteye katılıyor.. Her ay 15 bin yeni imza kampanyası açılıyor.

Change kampanya nasıl silinir?​

Change kampanya nasıl silinir?
Güncellemeyi gönderdikten sonra, kampanyanı başlattığın e-posta adresini kullanarak[email protected]adresinden ekibimizle iletişime geç ve mesajına aşağıdakileri eklediğinden emin ol:
- kampanyanın URL’i (linki),
- destekçilerini bilgilendirdiğin kampanya güncellemesinin URL’i (linki)

İmza kampanyası nasıl yapılır?​

İnternet’te imza kampanyası nasıl başlatılır?
- 1- NEDENLERİ ANLATIN. Öncelikle imza kampanyanızı başlatma nedeninizi en iyi şekilde anlatmalısınız.
- 2- GÖRSELLER EKLEYİN.
- 3- DİLEKÇE EKLEYİN.
- 4- GÜNCEL TUTUN.
- 5- SONUÇ ALMAYA ÇALIŞIN.
- 6- SOSYAL MEDYAYIN GÜCÜNÜ KULLANIN.

Change.org amacı nedir?​

Change.org amacı nedir?
Change.org (Türkçe: değişim). Bu website, herkese çevresinde görmek istediği değişimi gerçekleştirebilmesi için olanak sağlayan ve hızla büyüyen küresel bağlamda dünyanın en büyük imza kampanyası projesidir.

Erhan Çokkeçeci kim?​

Erhan Çokkeçeci kim?
Bu alanda en tecrübeli isimlerden biri: Erhan Çokkeçeci. 15 yıl Greenpeace’te online kampanyalar, iletişim ve kaynak geliştirme direktörlüğü yaptı. Geçen yıl da Türkiye Kampanyalar Direktörü olarak Change.org’a katıldı. Change.org, dünyanın en büyük imza kampanyası platformu.
Change org amacı nedir?​

Change ne işe yarar?​

Change ne işe yarar?
Change.org aslında istediğiniz her konuda, dijital imza kampanyası oluşturmanıza olanak sağlayan hazır bir platform. Temel olarak sihirli güçleri yok. Nasıl ki blog açmak istediğinizde Blogspot veya WordPress’ten 30 saniyede hazır bir blog açabiliyorsunuz, Change.org da size imza toplama konusunda bu hizmeti sunuyor.

İmza kampanyası yasal mı?​

İmza kampanyası yasal mı?
O yüzden derinlemesine analizlerimize geçmeden önce bu soruyu kestirmeden cevaplayacak olursak yanıtımız Change.org imza kampanyalarının katılımcı sayısı her ne olursa olsun YASAL BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR. Nitekim bizim mevzuatımızda “imza kampanyası” diye kavram yer almamaktadır.

Change org imza nedir?​

İmza kampanyası ne işe yarar?​

İmza kampanyası ne işe yarar?
imza kampanyası çağın en popüler, pratik ve rahat protesto biçimi. yanısıra orta-üst sınıfın gönül ferahlatma yöntemi. yoksulların pek imza topladıkları görülmez, yahut az görülür. onlar direkt dalarlar iktidara. imza kampanyası, kendini hard muhalif gören bazı insanların küçümsemeleriyle karşılaşır.

İmza toplayarak neler yapılır?​

İmza toplayarak neler yapılır?
Online imzalama platformu olan İmzayeri ile kendi elektronik belgelerimize elektronik imzamızı atabileceğimiz gibi bize gelen imza isteklerine de bu online imza platformu üzerinden e-imzamızı atabilmekteyiz.

Yardım kampanyası için nereden izin alınır?​

Yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa yardım toplama faaliyetine girişecek gerçek veya tüzel kişilerin yerleşim yerinin bulunduğu ilin valisinden izin alınır ve izni veren valilik tarafından ilgili valiliklere ve İçişleri Bakanlığına bilgi verilir.

Yardim icin nasil para toplanir?​

Yardim icin nasil para toplanir?
Makbuzla, belirli yerlere kutu koyarak, bankalarda hesap açtırarak, yardım pulu çıkararak, eşya piyangosu düzenleyerek, kültürel gösteriler ve sergiler yoluyla, spor gösterileri, gezi ve eğlenceler düzenlemek veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak suretiyle yardım …

Change.org sitesi, kullanıcıların sosyal fayda sağlama amacıyla imza kampanyaları başlatabildiği bir platformdur. 2007 yılında Ben Rattray tarafından kurulan bu platform, her ay milyonlarca insanın katılım gösterdiği, 196 ülkede faaliyet gösteren ve 65 milyonu aşkın kullanıcıya sahiptir. Ayrıca her ay binlerce yeni imza kampanyası da başlatılmaktadır.

Change.org'un amacı, dünyayı daha iyi bir yer haline getirme çabalarını desteklemek ve bireylerin seslerini duyurmasına olanak sağlamaktır. Platform, kullanıcıların çeşitli konularda imza kampanyaları başlatarak toplumsal değişim ve adalet için çaba harcamalarına olanak tanır.

Change.org'un en tecrübeli isimlerinden biri olan Erhan Çokkeçeci, Greenpeace ve Change.org gibi kuruluşlarda önemli pozisyonlarda görev almış bir isimdir. Türkiye'de kampanyalar direktörü olarak görev yapmaktadır.

İmza kampanyaları, dijital ortamda belirli bir konuda destek ya da talepleri dile getirmek amacıyla oluşturulan bir platformdur. Bu tür kampanyaların yasal geçerliliği genellikle tartışmalı olabilir ve ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak imza kampanyaları, bireylerin toplumsal taleplerini dile getirmek için yaygın bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

İmza kampanyaları, genellikle toplumsal değişim ve adalet için farkındalık yaratmak, destek toplamak ve belirli konularda politika değişiklikleri yapılmasını teşvik etmek amacıyla kullanılır. Bu kampanyalar, sosyal medya gibi platformlardan destek alarak geniş kitlelere ulaşabilir ve etkili bir şekilde seslerini duyurabilir.

Yardım kampanyaları için izin alınacak durumlar, genellikle yardım toplamanın kapsamına ve süresine bağlı olarak değişebilir. Birden fazla ili kapsayan yardım toplama faaliyetleri için izin alınması gerekebilir ve izin genellikle il valiliklerinden alınır.

Yardım toplamak için farklı yöntemler kullanılabilir. Makbuzlarla, kutu yerleştirerek, banka hesabı açtırarak, yardım pulu çıkararak, etkinlikler düzenleyerek veya çeşitli dijital yöntemlerle (örneğin online platformlar aracılığıyla) para toplanabilir. Bu yöntemler genellikle yardım toplamanın yasal zeminine ve etkinlik türüne göre değişiklik gösterebilir.

Geri