AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Chanel slogani nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Chanel sloganı nedir?​

Sloganı “Hayatta olan her kadın Chanel No. 5’i sever” olan bu kampanyanın hakkını verircesine hayat dolu olan Parker’in kamerasının karşısına geçtiği isim ise efsane moda fotoğrafçısı Richard Avedon’du.

Channel kimin?​

Chanel S.A., bilinen adı ile Chanel Fransız moda tasarımcısı Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel tarafından 1909-1910 yıllarında Paris’te kurulmuş moda evidir. Yıllar içinde haute couture, parfüm, saat, hazır giyim, çanta ve kozmetik gibi alanlarda uzmanlaşmış ve dünyaca ünlenmiş lüks bir markaya dönüşmüştür.
Chanel No 5 nasıl bir koku?
Chanel No:5 ailesine 2016 yılında katılan L’Eau orijinalinde olduğu gibi çiçeksi bir aldehit kokusu. Üst notalarında Aldehitler, limon, Neroli, mandalina portakalı, portakal, Bergamot ve kireç; orta notalarında Ylang-Ylang, yasemin ve Mayıs Gülü; baz notalar beyaz misk, Orris kökü, sedir ve vanilya bulunuyor.

Coco Chanel ne demiş?​

“Ben moda yapmıyorum, modanın ta kendisiyim.” 6. “Hafızası olmayanlar, kendilerinin farklı olduğu konusunda ısrarcı olurlar.” 7. “Kötü giyinirseniz elbisenizi hatırlarlar, iyi giyinirseniz elbisenin içindeki kadını hatırlarlar.” 8. “Hayat beni memnun etmiyordu, ben de hayatımı kendim yarattım.”

Ə hangi ülkenin?​

Əə (veya bazen Эə, Schwa) genellikle Kafkasya milletlerinin kullandığı bir harftir. Bazı Türk dillerinde de yer alan bir sestir. Kimi dillerde “Ǝǝ” biçiminde de kullanılır. Bu gösterge genellikle [æ] sesini gösterir.
Coco Chanel parfüm ne kadar?
Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml Kadın Parfüm İle En Çok Karşılaştırılanlar

Geri