- Konu Yazar
Ceza infaz kurumu öğretmen ne iş yapar?
1)Cezaevine tutuklanarak veya başka cezaevinden sevk gelen hükümlü/tutuklularla ilk görüşme yapar eğitim düzeylerini kaydeder. 2)Okuma-yazma bilmeyen mahkumlara kurs açar,onlara ders verir.2.Kademe ilkokulu bitirme kursları açar,diploma verir. 3)Kurum kütüphanesini işletmesinden sorumludur.Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü kim?
Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü kim?Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, Sincan Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarında Yapımı Devam Eden Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnşaatında İncelemelerde Bulundu.
Açık ceza infaz kurumları ile çocuk eğitim evlerinde bulunan hükümlülerin hangi öğretim türünden yararlanmaları sağlanır?
Açık ceza infaz kurumları ile çocuk eğitim evlerinde bulunan hükümlülerin hangi öğretim türünden yararlanmaları sağlanır?Madde 76- (1) Açık ceza infaz kurumları ile çocuk eğitimevlerinde bulunan hükümlülerin örgün ve yaygın, kapalı ceza infaz kurumunda bulunan hükümlülerin yaygın öğretimden yararlanmaları sağlanır.
Cezaevi öğretmeni ne kadar maaş alıyor?
Adalet Bakanlığı cezaevi öğretmeni maaşı, yaklaşık 6 bin liradır. Cezaevi öğretmenleri, ayrıca ek ders ücreti alabilir. Adalet Bakanlığı veteriner, mühendis ve fizyoterapist maaşı ise, yaklaşık 7 bin liradır.Cezaevi öğretmenliğine kimler başvurabilir?
Cezaevi öğretmenliğine kimler başvurabilir?Adaylarda Türk vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması, güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, görevini sürekli yapmasına engel bir durumunun olmaması ve ilgili yüksek öğretim kurumundan mezuniyetini belgeler diploma sahibi olması şartları aranacak.
2021 CTE Genel Müdürü Kimdir?
2021 CTE Genel Müdürü Kimdir?Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılığı, Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu.