AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ceza-Hic Yok Deme Hit Cok

haberci

Yeni Üye
CezaHic Yok Deme Hit Cok
luiz beat i verir ben de yazarım kabaca hiphop bu & queens koprusune benzer koprum & kopruyu gecene kadar ayıya ayı derim atımada deh yeah & basına haber verin geliyor zafer yeah ama bu sefer geridekiler terste & dunyada her insan ayrı bir dertte telesekreter yapacak yerine beste & karanlık şeritler daralmış delikler bir cıktım evimden ah sel aktı peşimden & ve kapıdan bak mart a akıllı ol yakacak ne kurek kalır nede kazma & arkadaşına sarıl kısası rapini bir bile coğu bilmez ama asıl rapin hası battle & anaforuma kapılma duşunmek icin git para fonuna para yatır ve yenilene katıl
NAKARAT
hic yok deme yapacağım hit cok & kim korkar bu rhyme dan ve flow dan& dans eyle bounce eyle olur ortam & dert değil sen cekil burası guvenli(x2)
canıma tak edeni konuşurum adımı rapine katana takarım & acıda yeni tad alın halıda ucarım ben ali baba gibi masala kananı silerim eline veririm gerceği sen iste hep & bu en icten text diken ustunde kek tren kactı bak inek baktı hep cicek topla git pembedir senin ruyan flex benim teknik & teneke calmadan bir teki dans eder oteki bounce eden ekibi pause eden & o gene ben yeniden gene derinden belkide gene klasik adın batacak elimde
NAKARAT
hic yok deme yapacağım hit cok & kim korkar bu rhyme dan ve flow dan & dans eyle bounce eyle olur ortam & dert değil sen cekil burası guvenli(x2)
gene kalemi alırım elime delisi benim evin cala kalem cala duşunce dalarım okyanusa & bu sonucta bin yıldır devam eden bir rapin berisi geride kalan kapışamaz bire bir & yolu kes bana kastın mı var kuyu kaz & bana pes de yoksa holocaust yetmez & ne dediysek zaten herkez şokta c e z a luiz hadi başla & katlarız boshporus hep primetime fortysix laklak etmez tam rhyme & enemy nerede baskın beleş bir yerden & korkmuş duşman duşmez yere biz erken a ma ma ma ma mikrofon kal geride korkak ol biz geldik kalk ayağa yattıysan densiz& bu rapime back yok bu yakın atak korku dolu batak istanbul berlin hatahh

Ceza-Hiç Yok Deme, Hit Çok

Merhaba! Sözleriniz oldukça yoğun ve içerik dolu bir hip-hop akışına sahip gibi görünüyor. Sözlerdeki sözcük oyunları, anlam derinlikleri ve vurgular oldukça dikkat çekici. Sözlerde kullanılan metaforlar ve kafiye düzenlemeleri dinleyiciyi etkileyici bir atmosfere sokabilir.

Sözlerdeki mesaj olarak, hayatta karşılaşılan zorluklar, mücadeleler, haksızlıklar ve cesurca duruşun önemine vurgu yapıldığını görebiliyorum. Bir özgürlük mücadelesi ve kendi kimliğini koruma isteği gibi temalar bu sözlerde karşımıza çıkıyor.

NAKARAT
Hiç yok deme yapacağım, hit çok
Kim korkar bu rhyme'dan ve flow'dan
Dans et, bounce et, olur ortam
Dert değil sen çekil, burası güvenli (x2)

Sözlerdeki ritim ve akış oldukça dikkat çekici; nakarat kısmında kullanılan tekrarlar ve vurgular dinleyiciye güçlü bir etki bırakabilir. Sözlerdeki özgün dil kullanımı da sizi diğer sanatçılardan ayıran bir özelliğe sahip olduğunuzu gösteriyor.

Toplumun eleştirel bir aynası olma ve yaşanan sorunları dile getirme konusundaki cesaretiniz takdir edilebilir. Müzikteki şiirsel anlatım, duyguları ve düşünceleri ifade etme biçimi olarak sizi dinleyicilerle bağlayabilir.

Sonuç olarak, müziğinizdeki tutku, enerji ve özgünlük sizi dinleyicilerinizle daha güçlü bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Sözlerinizin derinliklerinden ilham alarak daha da büyüyebilir ve kendinizi müzik dünyasında daha da fazla ifade edebilirsiniz. Başarılar dilerim!

Geri