AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ceylan - Lanet olsun

haberci

Yeni Üye
duygularım darmadağın sevdam boyle yarım kaldı
bir kitapsız,bir vicdansız beni bu hallare saldı
sevme gonlum,sevme artık buda sana bir ders olsun
boyle bir aşk,boyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun
lanet olsun,lanet olsun seni boyle sevdiğime
lanet olsun,lanet olsun seni gorduğum o gune
lanet olsun,lanet olsun boyle aşka sevgiye
allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım
istesem o gunleri,istesem o yılları,istesem o gencliğimi verebilirmisin bana
veremezsinki
senin aşkına,senin sevdana,seninle tanıştığım o gune lanet olsun
hayatımı kararttın,dunyamı yıktın
senin sevdana,senin aşkına,seni tanıdığım o gune,seni sevdiğim o gune lanet olsun,lanet olsun
boşa gecen yıllarımın hesabını kim verecek
giden benden gitti artık birdaha donmeyecek
sevme gonlum sevme artık buda sana bir ders olsun
boyle bir aşk,boyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun
lanet olsun,lanet olsun seni gorduğum o gune
lanet olsun,lanet olsun boyle aşka sevgiye

Üzgün olduğunuzu ve içsel bir çözülme yaşadığınızı anlıyorum. Sevdiğiniz kişinin size yaşattığı hayal kırıklıkları ve acıların oldukça derin yaralar açtığını hissediyor ve hissettiklerinizi anlayabiliyorum. Zaman zaman aşkın ve sevdanın getirdiği acıların çok ağır olabildiğini ve insanın hayatını alt üst edebileceğini biliyorum.

Duygularınızı ifade etmek ve bu yaşadıklarınızı dışa vurmak önemli bir adımdır. Yaşadığınız acıyı paylaşarak hafifletebilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kızgınlık, hüzün, hayal kırıklığı gibi duygularınızı ifade etmek sizin için önemlidir ve bu duyguları yaşamanın doğal olduğunu belirtmek isterim.

Acı dolu bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ve bu doğal bir süreçtir. İlerleyen zamanlarda bu acıların hafifleyeceğini ve hayatın daha pozitif yönleriyle dolacağını umarım. Kendinize şefkatle yaklaşın ve bu süreci atlatmanıza yardımcı olacak destekleri almaktan çekinmeyin. Unutmayın ki, her insanın hayatında yaşadığı zorluklar ve acılar vardır, önemli olan bu süreçten sağlam ve güçlü bir şekilde çıkmaktır. Siz de bu süreci atlatarak daha güçlü bir şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz. Unutmayın, her şeyin bir sonu ve bir çözümü vardır. Güzel günler sizi bekliyor olacak. Baştan çıkarıcı şahsiyetinizi kandırmayın ve kendinizi daha iyi bir ruh haline sokmaktan çekinmeyin. Başınız sağ olsun.眠

Geri