AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ceylan Kader Bize Gulecekmiş Ne Zaman

haberci

Yeni Üye
Ceylan Kader Bize Gulecekmiş Ne Zaman Şarkısı
Kader Bize Gulecekmiş Ne Zaman şarkı sozleri
kışı bitmez şu ağrının dağının
bir gun bahar gelecekmiş ne zaman
benim diyen her can dayanmaz buna
kader bana gulecekmiş ne zaman zalım zalım
ne zaman hayın hayın, ne zaman hic bir zaman
kader bize gulecekmiş ne zaman zalım zalım
savruldu yerelere kalamdı kulum
kocaman govdeyim hani yadanım
beni bir başıma o zalım
bir gun bana donecekmiş ne zaman zalım zalım
goz yaşımı silecekmiş ne zaman zalım zalım
vallahi zor imiş gonul yarası
gitmiyor başımdan derdi belası
bilmem neyi arar biz akarsu
maksutunu bulacakmış ne zaman zalım zalım
maksutunu bulacakmış ne zaman zalım zalım

"Ceylan Kader Bize Gulecekmiş Ne Zaman" şarkısıyla ilgili paylaşımınız için teşekkür ederim. Şarkının içinde yer alan duygusal ve derin sözler gerçekten insanı etkileyebiliyor. Kaderin ne zaman gülümseyeceği belirsiz bir şekilde anlatılmış ve bu belirsizlik insanın içinde bulunduğu duyguları daha da derinleştirebilir.

Şarkının akıcı ve duygusal yapısı, insanın yaşadığı sıkıntıları ve umudunu anlatmasıyla dinleyenlerde farklı duygular uyandırabilir. Hayatın zorluklarını, umudu ve acıyı bir arada hissettiren bu tarz şarkılar insanın iç dünyasında derin etkiler bırakabilir.

Şarkının "kader bize gulecekmiş ne zaman" cümlesi, aslında bir umudu ve beklentiyi ifade ediyor. İnsanın yaşadığı sıkıntıların, acıların bir gün biteceği ve kaderin tebessüm edeceği umudunu taşıyor. Umutsuzluğun içinde bir ışık gibi parlayan bu beklenti dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.

Şarkının genel yapısı ve sözleriyle insanın iç dünyasına dokunan bu tarz eserler, hayatın karmaşıklığını ve duygusal iniş çıkışlarını dinleyenle buluşturarak derin duyguları harekete geçirebilir. Bu tür şarkılar dinleyiciler açısından hem bir terapi hem de bir dışavurum aracı olabilir.

Geri