AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ceylan hacca gitti mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ceylan hacca gitti mi?​

Oldukça heyecanlı olan Ceylan soruları gözyaşı içinde yanıtlarken bundan sonra kapalı giyineceğini söyledi. Umreye giden ünlü türkücü Ceylan, kapanmayacağını ama artık dekolte giymeyeceğini söyledi. Umreye annesi, kızı ve diğer akrabaları tarafından uğurlanan Ceylan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Burcu Güneş hacca gitti mi?
Atatürk Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na (THY) ait tarifeli uçakla hareket eden kafilede yer alan Burcu Güneş, yaptığı açıklamada, umreye ilk kez gittiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Güneş, bir hafta boyunca Mekke’de kalacaklarını ifade ederek, “Allah hacılığı da nasip etsin inşallah.

Umre nasıl gidilir?​

Umre ziyaretine nasıl gidebilirim? Türkiye’de umre hizmetleri Diyanet İşleri Başkanlığı ve yetkili acenteler tarafından gerçekleştirilmektedir. Umreye nasıl gidilir? Umreye gitmeye niyet ettikten sonra Diyanet İşleri Başkanlığımıza veya yetkili seyahat acentelerinden birine başvuruda bulunmak gerekir.
Sibel Can umreye gitti mi?
Hacca gitmekle umre ziyaretinin farklılığına dikkat çeken ve bir gün mutlaka umreye gideceğini söyleyen Can, ”Hacca gittiğin zaman her şeyden elini eteğini çekmen lazım. Hac ziyareti böyle yapılır. Ancak ben sahneye çıkmazsam, şarkı söylemezsem yaşayamam” dedi.

Murat Yıldırım hacca gitti mi?​

Oyuncu Murat Yıldırım, eşi Faslı İmane Elbani ve ailesiyle birlikte Hac ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara gitti. İhrama giren Yıldırım, “Çok mutluyuz. Ben daha önce gitmiştim.
Burcu Güneş kapandı mı?
Sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş ve Bedia Akartürk’ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler umre ibadeti için kutsal topraklara gitti. Umre öncesinde tesettüre giren Burcu Güneş, “Allah haccı da nasip etsin” dedi.

Burcu Güneş namaz kılıyor mu?​

Namaz kılıyor musun? – Kılıyorum tabii ki.
Mazhar Alanson hacı mı?
Sabah Gazetesi’ne konuşan Mazhar Alanson, bugüne kadar pek çok kez umreye gitti ancak şimdilik hacı olmayı düşünmüyor. Bugüne kadar pek çok kez umreye giden Mazhar Alanson, şimdilik hacı olmayı düşünmüyor: Bir gün hacca da gideceğim ama bir de hacı oldum mu, dinle artık muhabbeti…

Umreye giden sanatçılar kimler?​

Umreye ve Hacca Gitmiş 16 Ünlü ve Fotoğrafları
Burcu Güneş evli mi bekar mı?
Hakan Kutal’ın yaşamından izler taşıyan pastayı sevgilisiyle birlikte üfleyen Kutal’ı ilk tebrik eden Burcu Güneş oldu. Habertürk’ten Akif Yaman’ın haberine göre, Burcu Güneş ve Hakan Kutal, yeni yılda evlilik kararı aldıklarını açıkladı.

Geri