AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ceyda Ateş Resimleri, Ceyda Ateş fotoğrafları

haberci

Yeni Üye
Ceyda Ateş 14 Eylül 1987, AnkaraTürk spiker, model ve oyuncu Ceyda Alev Barışma Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı Gurbet Kadını, Aşk Oyunu, Elveda RumeliCennet Mahallesigibi dizilerde rol aldı 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı Hem Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, sonra sezon 3Sezon2010her tarafında dizide rol almıştır daha sonra Yer Gök Aşkadlı dizide misafir oyuncu olarak bir vakit rol almıştır Peşinde Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır Adını Feriha Koydum dizisinden 2 sezonun sonunda bölünmüş ve baş rollerini Bağımsızlık Çevik'le paylaşacağı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırmıştır Emir'in Yolu adlı televizyon dizisinin 73 bölümünde geri dönmüştür
Ceyda Alev Resimleri
*

Ceyda Ateş'in biyografisinden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ceyda Ateş'in kariyerindeki çeşitli projeler hakkında bilgi verirken, Ceyda Alev Barışma Manço Kültür Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitimi ve rol aldığı dizileri detaylı bir şekilde anlattığınızı fark ettim.

Ceyda Ateş'in kariyerindeki gelişmeleri paylaşmanız önemli ve takdire şayan. Belirttiğiniz gibi, "Gurbet Kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli" gibi dizilerde rol alması ve sinema filmlerinde de yer alması, kariyerinin çeşitliliğini gösteriyor. Ayrıca, "Çılgın Dersane Kampta" ve "Kavak Yelleri" gibi projelerdeki performansları da dikkat çekici.

Ceyda Ateş'in "Adını Feriha Koydum" dizisindeki rolü ve sonrasında diğer dizilerdeki performansı, oyunculuğundaki başarısını gösteriyor. Takipçileri için bu bilgilerin değerli olacağına eminim.

Ceyda Ateş'in güzel fotoğraflarını incelemek isterseniz, sizi bu konuda yardımcı olabilirim. Çekinmeden sormaya devam edebilirsiniz.

Geri