- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Çevrimiçi platform ne demek?
Çevrimiçi; online olarak bir araya geleceğimiz, paylaşacağımız ve birlikte öğreneceğimiz bir digital platformudur.Platform ne işe yarar?
Makaslı platform, erişilmesi yüksek olan yerlere rahatlıkla ulaşmak için kullanılan bir iş aracıdır. Birçok farklı sektör için kullanılır. Özellikle binaların dış cephesinde ve fabrikalarda depoların yüksek kesimlerindeki ürünlerin transferi için kullanılan iş makinalarındandır.Platform nerelerde kullanılır?
Platform çalışma nedir?
Platform çalışma, istemde bulunulan belirli hizmetlerin gereksiniminin karşılanmasına ilişkin geniş kapsamlı faaliyet türlerinin dijital çalışma platformları aracılığıyla sunulmasını içermektedir (OECD, 2019: 54).
Üniversitelerin uzaktan eğitim programları nedir?
Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.Dijital eğitim ne demek?
Online eğitim: Fiziksel bir yer ya da zaman sınırı olmayan, eğitmen ile öğrencinin aynı yerde olmadığı, internet erişimine sahip olan herkesin kendi seçtiği ortamda akıllı telefon, tablet, bilgisayar ya da akıllı televizyon gibi araçlarla eğitim alabildiği sistemdir.Makaslı platform nasıl çalışır?
Makaslı çalışma platformu da bu platform çeşitlerinden bir tanesidir. Makaslı çalışma plat- formlarının çalışma prensibi hidrolik bir sisteme bağlıdır. Piston hareketiyle birlikte birbirine bağlı olan profiller ma- kas şeklinde açılarak platformun yükselmesini sağlamaktadır.
Platform iş modeli nedir?
Platform İş Modeli teknolojiyi kullanarak değer meydana getirenlerin toplandığı bir alandır. Bildiğimiz Facebook, Twitter, YouTube, UBER bunlardan bir kaçı. Platformlar, parçalanmış endüstrilerdeki bağlantısız oyuncuları bir arada tutuyor. OpenTable bağlantısız ve bağlı olmayan restoranları topluyor.