AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cevrim ici egitimde etkilesimli ders tasarimi kursu nedir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Çevrim içi eğitimde etkileşimli ders tasarımı kursu nedir?​

Çevrim içi Eğitimde Etkileşimli Ders Tasarımı Eğitim Programı, senkron ve asenkron modüllerden oluşmaktadır. Katılımcıların etkileşimli ve aktif katılımlı bir öğrenme ortamını deneyimleyerek kendi ders tasarımlarını yaparken referans alabilecekleri yöntem, araç ve teknikleri kullanmaları amaçlanmaktadır.

Etkileşimli eğitim nedir?​

İnteraktif (etkileşimli) öğrenme, belirli materyalleri vurgulamak veya öğretmek için bilgisayar teknolojisini kullanan herhangi bir okul çalışması veya akademik plandır. Aktif öğretim yöntemleri, öğrencilerin bilişsel aktivitelerini ve yaratıcı yeteneklerini teşvik eder.
Doğa Eğitiminde Stem Uygulamaları Nedir?
ÖRAV’ın Doğa Eğitiminde STEM Uygulamları eğitim programı, öğrencilerin sınıf dışı öğrenme ortamları ile gözlem yapma şansı bulmalarını, doğadan aldıkları ilham ile modeller oluşturmalarını, akran öğrenmesi ile iletişim, işbirliği, sorgulama, araştırma ve keşfetme süreçlerini deneyimlemelerini ve yaşam boyu öğrenenler …
Öğretmen Akademisi Vakfı kimin?
Öğretmen Akademisi Vakfı, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyerek, çocukların nitelikli eğitime erişim hakkını koruma amacıyla 2008 yılında Garanti BBVA tarafından kuruldu.

İnteraktif öğretim nedir öğretmene düşen sorumluluklar nelerdir?​

İnteraktif eğitim okulda öğretmen ve öğrenci arasında etkili bir öğrenme ortamı oluşturur. Aynı zamanda senin için bilgilerini sağlamlaştırmaya yönelik motive edici faaliyetler içerir. İnteraktif eğitimde öğretmen, öğrenmeyi teşvik eden bir rol üstlenir.

STEM programı nedir?​

STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) eğitimi okul öncesinden yüksek öğretime kadar tüm sınıf seviyelerini kapsayan bir yaklaşımdır. Öğrencilerin problemlere disiplinler arası bakış açısıyla bakmasını, yeni nesil eğitim yaklaşımıyla bilgi ve beceri kazanmasını hedefler.
 
Geri
Üst