SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Cevizli Sucuk Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı pekmez
3 su bardağı su
Ceviz içi
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı nişasta
Yarım su bardağı şeker
Cevizli Sucuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ceviz içlerini birgün evvelce suya ıslatıp sabah suyu geçmesi için süzgece alıp, ipe dizelim.
Pekmezli karışım için suyu, unu, nişastayı, pekmezi ve şekeri tencereye koyup, karıştıralım, kaynayınca altını kapatalım.
İpe dizilmiş cevizlerimizi karışıma batırıp, çıkaralım ve uygun bir yere asalım.
2 gün bekledikten sonra dilimleyip, bir kaba koyalım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Cevizli Sucuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı pekmez
3 su bardağı su
Ceviz içi
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı nişasta
Yarım su bardağı şeker
Cevizli Sucuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ceviz içlerini birgün evvelce suya ıslatıp sabah suyu geçmesi için süzgece alıp, ipe dizelim.
Pekmezli karışım için suyu, unu, nişastayı, pekmezi ve şekeri tencereye koyup, karıştıralım, kaynayınca altını kapatalım.
İpe dizilmiş cevizlerimizi karışıma batırıp, çıkaralım ve uygun bir yere asalım.
2 gün bekledikten sonra dilimleyip, bir kaba koyalım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Cevizli Sucuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı