Cevdet Vural kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Cevdet Vural kimdir?​

Mesleğe öğretmen olarak başlayan Cevdet VURAL; okul müdürlüğü, Bakanlık Şube Müdürlüğü görevlerinin ardından 21.07.2014 tarihinde Personel Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı görevine atanmıştır. 24 Eylül 2018 – 6 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ortaöğretim Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.

Ilköğretim genel müdürü kimdir?​

MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık’ın MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne atanmasıyla birlikte boşalan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne eski TTK üyesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi hocalarından Yard. Doç. Dr. Cem Gençoğlu atandı.
Prof Dr Kemal Varım Numanoğlu kimdir?
Mahmut Özer’in Bakan yardımcılığı yaptığı dönemde Mesleki eğitim genel müdürlüğüne getirdiği çocuk doktoru Kemal Varın Numanoğlu, Mahmut Özer’in Bakan olmasından sonra Yeğitek genel müdürlüğüne atanmıştı. Bu kezde Yeğitek genel müdürlüğünden alınarak Özel eğitim genel müdürlüğüne atandı.
Dögm kim oldu?
Milli Eğitim Bakanlığı’nda alınan yeni kararla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül atandı.

Bekir Gür Genel müdür?​

Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı’nın istifasından sonra boşalan makama Akademisyen Bekir Sıddık Gür atandı. Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Adnan Boyacı’dan boşalan makama Akademisyen Bekir Sıddık Gür atandı.

Tonguç a ne oldu?​

Bir süredir Almanya’da hastalığı için tedavi görmekte olan İsmail Hakkı Tonguç, 24 Haziran 1960’ta yaşama gözlerini yumdu. Cenazesi Ankara Cebeci Mezarlığı’na defnedildi. Arkasından hakkında birçok kitap yazıldı ve adını taşıyan okullar açıldı.
Tonguç aslında kim?
İsmail Hakkı Tonguç (d. 1893 – ö. 24 Haziran 1960), Türk eğitim bilimci, köy enstitülerinin mimarı ve dönemin İlköğretim Genel Müdürü. Tonguç’un Türk eğitim sistemine çok önemli katkıları olmuştur.
Kemal varın Numanoğlu nereli?
Ankara’da 15 Temmuz 1968 tarihinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Ankara’da tamamladı. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini tamamlayarak “Tıp Doktoru” unvanı, 1997 yılında da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’ndaki eğitimini tamamlayarak “Çocuk Cerrahisi Uzmanı” unvanını aldı.

MEB Doktor Genel müdür?​

Prof. Dr. Cemal YILDIZ, 1964 yılında Düzce’de doğdu.

Abdülhalik Baş kimdir?​

Abdülhalik Baş: Pendik Kılıçaslan İlköğretim okulunda uzun yıllar görev yaptıktan sonra, Maltepe İBB Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğü yaptı. Bu görevine devam ederken Mili Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı’na atandı.
Uğur tecir kimdir?
Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı
Bekir Gür kim?
Bekir Sıddık Gür, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezundur. Mezuniyetinden sonra bir süre öğretmenlik yaptı. Daha sonra, yüksek lisansını ve doktorasını sırasıyla Florida State Üniversitesi ve Utah State Üniversitesinde tamamladı. Star gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.

Tonguç hangi şehirde?​

Tonguç Akademi

Dr Engin Tonguç kimdir?​

Engin Tonguç (d. 1928 – ö. 29 Aralık 2016), yazar, hekim, köy enstitüleri mimarı İsmail Hakkı Tonguç’un oğlu, İsmail Hakkı Tonguç Belgeliği Vakfı Kurucu Başkanı.

Geri