- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Cevapsız kalmak ne demek?
ya soru anlaşılmamış, ya da anlaşılmasına rağmen verilecek yanıt bulunamamıştır.Cevapsız sorular şarkısını kim söylüyor?
maNga – Cevapsiz Sorular – YouTube.Bu hattın günümüzdeki örneği, maNga şarkısı “Bir Kadın Çizeceksin”. Kadın şarkı yazarlarının popa çekidüzen verdiğini söyledim ama Ülkü Aker’in yazdığı 1968 tarihli bir şarkı, bütün algımızı altüst ediyor.
Dursun Zaman şarkısı ne zaman çıktı?
2004Dursun Zaman / Çıkış tarihi
Cevapsız sorular şarkısı ne zaman çıktı?
2009Cevapsız Sorular / Çıkış tarihi
Efe Yılmaz neden ayrıldı?
Ben de zorlamak ve grubun müziğine istemeden de olsa zarar vermek istemedim. Siz enstrümanınızla bir noktada kitlendiğiniz zaman grup da ilerlemiyor. Bu duruma bir çözüm bulmak gerekiyordu. Karşılıklı oturup konuşup, yolları ayırmaya karar verdik.Cevapsız Sorular klip nerede çekildi?
Ödülün hemen ardından Budapeşte’de çekimlerini tamamladıkları “Cevapsız Sorular” video klibini yayınladı.Bir süredir maNga’nın konuk olduğu programlar ve sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarda grubun Disk Jokey’i Efe Yılmaz’ı göremeyen maNga hayranları bu konuya ve “Efe Yılmaz gruptan ayrıldı.” iddialarına karşın bir açıklama yapılmasını istemiş ve grup üyeleri 24 Şubat 2013 Pazar günü saat 23.41’de konuya dair “maNga …
Efe Yılmaz kimdir?
15 haziran 1985 istanbul doğumludur.Selçuk Üniversitesi Dış Ticaret ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda yöneticilik yapmıştır.Aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı olarak danışmanlık yapmaktadır.
Ferman Akgül kaç yaşında?
42 yaşında (25 Aralık 1979)Ferman Akgül / Yaş