AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cet Bolumu Nedir?

Editör

Yeni Üye

Cet Bölümü Nedir?​

Bölümümüz dört yıllık bir lisans programıdır.

Cet Hangi bölüm?​

Cet Hangi bölüm?
Boğaziçi Üniversitesi – Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü

Eğitim teknolojileri bölümü mezunları ne iş yapar?​

Dershanelerde, halk eğitim merkezlerinde ya da yaygın eğitim etkinliklerinde çeşitli bilgisayar alanlarında öğretmen olarak çalışabilirler. Özel ilk ve orta öğretim kurumlarında öğretim teknoloğu ya da araştırma-geliştirme uzmanı olarak etkin faaliyet gösterebilirler.

Boğaziçi Üniversitesi kaç binle alıyor?​

Boğaziçi Üniversitesi kaç binle alıyor?
**ÖSYM verilerinde TÜBİTAK puanı eklenmiş olan 564,34932 puanı tavan puan olarak verilmiştir fakat bölüme genel kontenjanla yerleşen en yüksek sıralamalı öğrencinin puanı 559,1409’dur.
Boğaziçi Kimya kaç bin?​
Boğaziçi Üniversitesi 2018-2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM | ÖĞR. SÜRE | BAŞARI SIRASI(0,12) 2018
Kimya (İngilizce) | 4 | 32.800
Matematik (İngilizce) | 4 | 15.700
Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) | 4 | 19.600
Psikoloji (İngilizce) | 4 | 1.150

Eğitim ve öğretim teknolojileri nedir?​

Eğitim ve öğretim teknolojileri nedir?
Öğretim teknolojisi, kurumsal, tasarlanmış, müfredatlandırılmış ortamlardaki “istendik öğrenme”nin geliştirilmesi için kullanılabilecek süreç ve araçların çözümlenmesini, tasarlanmasını, geliştirilmesini, uygulanmasını ve değerlendirilmesini inceleyen bilim dalıdır.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği maaşı ne kadar?​

2022 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Maaşları Bilişim Teknolojileri Öğretmeni maaşı ortalama aylık 9314 _TL’dir. En düşük Bilişim Teknolojileri Öğretmeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 14375 _TL’dir.

Eğitim teknolojileri Yüksek Lisans mezunu ne iş yapar?​

Eğitim teknolojileri Yüksek Lisans mezunu ne iş yapar?
Mezunlarımız endüstri, üniversiteler ve yetişkin eğitimi kurumlarında eğitim teknoloğu, öğretim tasarımcısı, teknoloji koordinatörü veya müfredat entegrasyon uzmanları olarak çalışabilirler.

Boğaziçi işletme sıralama kaç bin?​

Boğaziçi Üniversitesi 2018-2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM | ÖĞR. SÜRE | BAŞARI SIRASI(0,12) 2018
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi | |
İktisat (İngilizce) | 4 | 830
İşletme (İngilizce) | 4 | 628
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) | 4 | 1.210

Boğaziçi hukuk ilk kaç bin?​

Boğaziçi hukuk ilk kaç bin?
Hukuk Bölümü 2021 taban puanları en düşük 353,4601, en yüksek 530,91347’dir. Hukuk Bölümü 2021 başarı sıralaması en düşük 124314, en yüksek 91’dir.
Boğaziçi ilk kaç bin?​
Tablo sütunları aşağıdaki gibidir. Tarih Bölümü 2021 taban puanları en düşük 210,21635, en yüksek 482,65866’dır. Tarih Bölümü 2021 başarı sıralaması en düşük 800,206, en yüksek 498’dir.

Eğitim teknolojisini nasıl tanımlarsınız?​

Eğitim teknolojisini nasıl tanımlarsınız?
Bu bağlamda “eğitim teknolojisi” bilim dalının ortaya koyduğu bilgi ve ilkeler doğrultusunda çalışan bireylere Eğitim teknoloğu denir. Ortaya çıkarılan teknolojilerin tamamına birden eğitim teknolojileri denir. Eğitim Teknolojisi bilim dalını ifade etmek için öğretim teknolojisi ifadesi de kullanılabilmektedir.

Eğitim ve Öğretim Teknolojisi nedir?​

Cet Bölümü Nedir?

Cet Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde yer alan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü'nü ifade eder. Bu bölüm dört yıllık bir lisans programıdır.

Cet Hangi Bölüm?

Boğaziçi Üniversitesi'nin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü olarak geçen bölümün mezunları, çeşitli bilgisayar alanlarında öğretmen olarak dershanelerde, halk eğitim merkezlerinde çalışabilirler. Ayrıca özel ilk ve orta öğretim kurumlarında öğretim teknoloğu veya araştırma-geliştirme uzmanı olarak görev yapabilirler.

Eğitim Teknolojileri Bölümü Mezunları Ne İş Yapar?

Eğitim teknolojileri bölümü mezunları, dershanelerde, halk eğitim merkezlerinde ya da yaygın eğitim etkinliklerinde çeşitli bilgisayar alanlarında öğretmen olarak çalışabilirler. Ayrıca özel ilk ve orta öğretim kurumlarında öğretim teknoloğu veya araştırma-geliştirme uzmanı olarak görev alabilirler.

Boğaziçi Üniversitesi Kaç Binle Alıyor?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümüne ÖSYM verilerine göre tavan puan 564,34932 olarak belirtilmiş olsa da bölüme genel kontenjanla yerleşen en yüksek sıralamalı öğrencinin puanı 559,1409'dur.

Eğitim ve Öğretim Teknolojileri Nedir?

Eğitim ve öğretim teknolojileri, öğretim teknolojisinin kurumsal, tasarlanmış, müfredatlandırılmış ortamlardaki "istendik öğrenme"yi geliştirmek için kullanılabilecek süreç ve araçların çözümlenmesini, tasarlanmasını, geliştirilmesini, uygulanmasını ve değerlendirilmesini inceleyen bir bilim dalıdır.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Maaşı Ne Kadar?

2022 yılında bilişim teknolojileri öğretmenlerinin ortalama aylık maaşı 9314 TL'dir. En düşük maaş 4253 TL iken en yüksek maaş ise 14375 TL'dir.

Eğitim Teknolojileri Yüksek Lisans Mezunu Ne İş Yapar?

Eğitim teknolojileri yüksek lisans mezunları endüstri, üniversiteler ve yetişkin eğitimi kurumlarında eğitim teknoloğu, öğretim tasarımcısı, teknoloji koordinatörü veya müfredat entegrasyon uzmanı olarak görev yapabilirler.

Eğitim Teknolojilerini Nasıl Tanımlarsınız?

Eğitim teknolojisi, kurumsal, tasarlanmış, müfredatlandırılmış ortamlardaki "istendik öğrenme"nin geliştirilmesi için kullanılabilecek süreç ve araçların çözümlenmesini, tasarlanmasını, geliştirilmesini, uygulanmasını ve değerlendirilmesini inceleyen bir bilim dalıdır. Bu bağlamda "eğitim teknolojisi" terimi, eğitim teknoloğu olarak tanımlanan bireylerin çalışmalarını ifade etmek için kullanılır.

Eğitim ve Öğretim Teknolojisi Nedir?

Eğitim ve öğretim teknolojisi, "istedik öğrenme"nin geliştirilmesi için kullanılabilecek süreç ve araçların çözümlenmesini, tasarlanmasını, geliştirilmesini, uygulanmasını ve değerlendirilmesini inceleyen bir bilim dalıdır. Bu alan, eğitim teknologları tarafından araştırılan ve geliştirilen teknolojik süreçleri kapsar.

Geri