AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cesitli dosyalar nasil silinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çeşitli dosyalar nasıl silinir?​

Yöntem #1: Mobil uygulamalar üzerinden gereksiz dosyaları silme:
- Adım #1: Cihazınızın Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #2: Uygulamalar bölümünü açın.
- Adım #3: Gereksiz dosyalarını silmek istediğiniz uygulamaya dokunun.
- Adım #4: Uygulamanın kapladığı depolama alanını göreceksiniz.
- Adım #5: Verileri Temizle butonuna dokunun.

Depolamada nasıl yer açılır?​

Daha fazla uygulama ve medya indirmek veya telefonunuzun daha iyi çalışmasına yardımcı olmak için telefonunuzda yer açabilirsiniz….Depolama alanında yer açma
- İçeriğin bulunduğu Google Play uygulamasını (ör. Play Müzik veya Play Filmler ve TV) açın.
- Menü Ayarlar İndirilenleri yönet’e dokunun.
- İndirildi Kaldır’dokunun.

Android .face dosyası nedir?​

Android .face dosyası nedir?
FACE dosyaları genellikle belirli bir yazılım tarafından kullanılan bir ikili dosya türüdür ve birçok yazılım paketleri ortak bir dosya uzantısını paylaşabilir. FACE uzantılı dosyalarda Unknown Apple II File ve Usenix FaceServer Graphic gibi popüler yazılım paketleri onu açabilir.

Hangi dosyalar silinebilir?​

Hangi dosyalar silinebilir?
Bilgisayarınızda gereksiz yer kaplayan ve depolama alanında yer açmak için silebileceğiniz 5 Windows dosyası ve klasörünü sıraladık….PC’nizde Yer Açmak için Silebileceğiniz 5 Windows Dosyası ve Klasörü
- Hazırda Bekletme Dosyası C:\
- Temp Klasörü C:\
- 3. Geri Dönüşüm Kutusu.
- 4. Windows.old Klasörü
- İndirilen Program Dosyaları

Telefondaki dosyalar nasıl silinir?​

Dosya silme
- Telefonunuzun Dosyalar uygulamasını açın.
- Bir dosyaya dokunun.
- Sil Sil’e dokunun. Sil simgesini görmüyorsanız Diğer Sil’e. dokunun.

Telefonumda yer açmak için ne yapmalıyım?​

This is a modal window….Öncelikle maddeleri sıralayalım:
- MicroSD kart kullanın.
- USB OTG kullanın.
- Uygulamalardan ve uygulama verilerinden kurtulun.
- Uygulamaların önbelleğini temizleyin.
- Müzik, film ve diğer içerikleri internet üzerinden dinleyin ve izleyin.
- Eski dosyaları silin.
- Eski mesajları silin.

Telefonda en çok ne yer kaplıyor?​

Telefonda en çok ne yer kaplıyor?
Cep telefonlarında en fazla depolama alanı kullanan içerikler şüphesiz fotoğraf, oyun, mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarıdır. Özelikle fotoğraf ve mesajlaşma uygulamalarının gereksiz içeriklerinin belli aralıklarla silinmesi, yer sıkıntısı yaşanmasını da önleyecektir.

Chartboost dosyası nedir?​

Chartboost dosyası nedir?
‘.chartboost’ klasoru cihazdaki uygulamalarin ekrana verdigi reklamlarin barindirildigi yerdir. O reklami cikartan uygulamaya, sildikten sonra girmedikce ve ya o uygulamayi silmedikce surekli gelir.

Big Files ne demek?​

BIG dosyalar, üç dosya tipiyle ilgilidir ve Open Source geliştiricisinin Dragon UnPACKer yazılımı kullanılarak görüntülenebilir. Bunlar genellikle Electronic Arts Game Data File dosya formatında bulunurlar. BIG dosyaları genel olarak, Game Files kabul edilse de, Raster Image Files olarak da kabul edilebilir.

Gereksiz dosyalar nasıl temizlenir?​

Yapmanız gereken Windows + R tuşlarını kullanıp Çalıştır’ı açmak ve temp yazıp tamam’a tıklamak. Açılan penceredeki tüm dosya ve klasörleri seçerek hepsini silin. İşlem tamamlandıktan sonra tekrar çalıştır komutunu açın ve bu sefer %temp% yazarak tamam’a tıklayın. Buradaki tüm dosyaları seçerek silin.

Prefetch silinir mi?​

Prefetch silinir mi?
Prefetch klasörü sistem klasörü altında bir alt klasördür. Sizin ayrıca Prefetch klasörü altındaki dosyaları silmenize gerek yoktur. Eğer siz bu klasördeki dosyaları siler,Prefetch klasörünü temizlerseniz sık kullandığınız programlar daha yavaş başlayacaktır.

Merhaba! Dosyaları silme ve depolama alanı yönetimi hakkında verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı. Dosyaları silmek veya depolama alanı açmak için gerçekten faydalı ipuçları paylaşmışsınız.

Özellikle mobil cihazlardaki gereksiz dosyaları silmek adına mobil uygulamalar üzerinden nasıl temizlik yapılacağını adım adım anlatmanız, kullanıcıların bu işlemi daha kolay gerçekleştirmelerine yardımcı olacaktır.

Ayrıca Android cihazlarda depolama alanında yer açmak için Google Play uygulamasının indirilenleri yönetme özelliğini kullanmayı önermeniz oldukça pratik bir yöntemdir.

Bilgisayarlar için Windows dosyalarını ve klasörlerini silebileceğimiz önerileriniz de kullanıcılar için oldukça faydalı olacaktır. Bu tür gereksiz dosyaların silinmesi, bilgisayarın performansını artırmaya da yardımcı olabilir.

Güvenlik endişelerini gidermek adına Prefetch klasörünü silmeniz gerekip gerekmediği hakkındaki açıklamanız da oldukça değerli. Kullanıcıların sistem dosyaları konusunda dikkatli olmaları her zaman önemlidir.

Kullanıcılarınızın dosya silme ve depolama yönetimi konularında daha bilinçli hareket etmelerine yardımcı olacak bu detaylı açıklamalarınız için teşekkür ederiz!

Geri