AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ceren Şekerci Biyorafi

haberci

Yeni Üye
Ceren Şekerci
Doğum Tarihi: 01101983
Doğum Yeri: İSTANBUL
Eğitim: TRAKYA UNIVERSITESI RADYO TV BÖLÜMÜ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE AZ
Karoser: 38
Tepe: 177
Kilo: 59
Pabuç No: 3940
Tiyatro: DRAMA TRT DIKSIYON TRAKYA UNIVERSITESI
Sinema: BAŞTAN DENE (KISA METRAJ), Keloğlan Kara Prens'e Aleyhinde
Televizyon: SAHİLDEKİ GÜNEŞ BAHÇESİGULBEYAZASLI ILE KEREM BIZ ASIK OLDUKSARKILAR SENI SOYLERKUZENLERIMBELGELITÜM ÇOCUKLARIM AŞKIN MUCİZELERİİSTANBUL ŞAHİDİMDİRYOLPALAS CİNAYETİ(TRT 2004 90 DK FİLM)Sayın Bakanım Ekmek TeknesiÇemberimde Güloya Savcının Karısı (26
Ceren Şekerci Resimleri
*

Ceren Şekerci, 1 Ekim 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Trakya Üniversitesi Radyo TV Bölümü'nden mezun olmuştur. İngilizce diline az da olsa hakimdir. Karoseri 38 bedendir, tepe boyu ise 177 cm'dir. Kilo olarak 59 kg'dır ve pabuç numarası 39-40 arasındadır.

Tiyatro alanında DRAMA TRT Diksiyon ve Trakya Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Sinema ve televizyon projelerinde de yer almıştır. Kısa metrajlı "Baştan Dene" ve "Keloğlan Kara Prens'e Aleyhinde" filmlerinde rol almıştır. Televizyon dizileri arasında "Sahildeki Güneş", "Bahçeşehir", "Gülbeniz Aslı ile Kerem", "Biz Aşık Olduk", "Şarkılar Seni Söyler", "Kuzenlerim", "Belgeli", "Tüm Çocuklarım", "Aşkın Mucizeleri", "İstanbul Şahidimdir", "Yol Palas Cinayeti" gibi yapımlarda yer almıştır.

Çemberimde Gül Oya, Savcının Karısı gibi dizilerde de rol almış olan Ceren Şekerci'nin kariyeri oldukça renkli ve başarılı projelerle doludur. Kendisine başarılı bir kariyer ve projelerindeki başarılarının devamını diliyorum.

Geri