- Konu Yazar
CeraVe köpüren temizleyici sivilce yapar mı?
CeraVe nemlendiren temizleyici aldım. Normal ve kuru ciltler için yazıyordu, benimde cildim normal ama bu temizleyici sürdüğüm zaman yüzümde bir yanma oluyor, yıkayınca geçiyor tabi ama yüzümde küçük küçük sivilceler çıkardı. Ara verip tekrar kullandım ondan değildir diye maalesef sonuç aynı.CeraVe köpüren temizleyici ne işe yarar?
Koruyucu cilt bariyerine zarar vermeden, cildi nazikçe kir ve yağdan arındırır, kurutmadan temizler. Cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. Normal ve yağlıya dönük ciltlerin kullanımına uygundur. Köpüren, jel kıvamdadır.CeraVe köpüren temizleyici yağ bazlı mı?
Cerave köpüren temizleyici hem yağlı hem de normal ciltler için üretilmiştir.
CeraVe köpüren temizleyici nasıl kullanılır?
Nasıl Kullanılır? Islak cildinize masaj yaparak uygulayın ve durulayın. Yüz ve vücut kullanımına uygundur. Göz çevresine uygulamayın, teması halinde derhal bol suyla durulayın.
CeraVe krem sivilce yapar mı?
CeraVe Pişmanlık Cildim çok kuru ve atopik. Yüzüm nemlensin diye aldığım krem yüzümde kızarıklıklar oluşturdu minik sivilceler çıkardı. Aldığıma pişman oldum aynaya bakmak istemiyorum. Hem o kadar o ara verdim hem de yüzüm çok kötü oldu.Cerave nemlendiren temizleyici mi köpüren temizleyici mi?
Normal ve Kuruya Dönük Ciltler İçin. Kullanım alanları: Dermatologlar* ile geliştirilen CeraVe Nemlendiren Temizleyici, cildi kurutmadan nazikçe temizler, nemlendirir. Köpürmez.CeraVe temizleyici nasıl kullanılır?
Cerave Foaming Cleanser Yüz Temizleyici’yi kullanımı çok kolay! Önce cildini ılık suyla nemlendiriyorsun. Ardından nazik ve dairesel hareketlerle cildine masaj yaparak uyguluyorsun. Ardından da yüzünü yine ılık suyla güzelce duruluyorsun.
Yüz Temizleme Köpüğü nasıl kullanılır?
Yüz temizleme köpüğünün pompasına birkaç defa basarak avucunuza bir miktar alın. Yüz ve boyun bölgenizi ıslatıp hafif bir masaj eşliğinde sürün ve ılık suyla durulayın. Bu köpük daha ilk kullanımda cildinizi etkili bir şekilde temizleyip ferahlatacaktır. Yumuşak dokusuyla sizi hiç rahatsız etmeyecektir.