AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

CEPTETEB kredi karti aidati var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

CEPTETEB kredi kartı aidatı var mı?​

Üstelik 18-25 yaş aralığında ve üniversite öğrencisiysen; ÜniversiTEB’li olursun, CEPTETEB Kredi Kartı kampanyalarından sana özel indirimli koşullarla faydalanırsın ve kredi kartı aidatı da ödemezsin.

CEPTETEB güvenilir mi?​

Tek kullanımlık şifre ile her kullanımda kişiye özel ve yeni bir şifre üretilir ve bu şifreler ne söz konusu müşteri ne de bir başka kişi tarafından asla tekrar kullanılamaz. Bu sayede CEPTETEB İnternet Şubesi’ne istediğiniz her yerden güvenli olarak giriş yapabilirsiniz.
CEPTETEB kredi kartı limiti ne kadar?
İşlem Limit ve Saatleri

CEPTETEB kredi kartı yıllık ücret ne kadar?​

CepteTeb kredi kartı ücret iadesi. CepteTeb sonu 0625 ile biten kredi kartıma 01.04.2022 tarihinde 176.50 TL yıllık üyelik ücreti yansıtılmıştır.

CEPTETEB para kesiyor mu?​

CEPTETEB ürün ve hizmet ücretleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin. İşlem ücretleri işlem başına çekilen tutarın %1.15 + 1.04 TL’dir. BSMV dahildir. Euro bölgesinde 2 EUR, Pound bölgesinde 1.5 GBP alınmaktadır.
CEPTETEB ile TEB Bankası aynı mı?
CEPTETEB, tüm bankacılık işlemlerini internet, mobil, Destek Merkezi ve ATM gibi dijital kanallar aracılığı ile mümkün olan en basit ve en hızlı hali ile sunan, TEB’in yeni nesil dijital bankacılık platformudur.
Yasalara göre ise 18 yaşından küçük bir bireyin kredi çekme hakkı bulunmamaktadır. 17 yaşında kredi çekebilme durumu ancak ebeveynleriniz başvurduğu takdirde mümkün olmaktadır….Eğitim kredisi veren bankalar ise şu şekildedir:
- Denizbank,
- Garanti Bankası
- İş Bankası,
- QNB Finansbank,
- Vakıfbank,
- Ziraat Bankası.
İşlem Limit ve Saatleri
Kredi kartı limit ne kadar?
Kredi kartı limiti, bireyin bankada kredi kartı başvurusu yaparken sunmuş olduğu bilgiler doğrultusunda belirlenen üst limittir. Üst harcama limiti olarak da ifade edilebilecek kredi kartı limiti, kişinin borcunu düzenli bir şekilde ödediği takdirde her ay harcayabileceği miktarı ifade eder.

TEB yıllık kart ücreti ne kadar?​

Yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Günlük nakit çekme limitleri dahilinde tüm TEB ATM’lerinden ve diğer Banka ATM’lerinden kredi kartı kullanılabilir nakit limitiniz dahilinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

CEPTETEB ücretli mi?​

CEPTETEB’deki hesabın için hesap işletim ücreti ödemezsin. CEPTETEB hesaplarından yapacağın TL para transferleri için ücret ödemezsin. CEPTETEB’de her zaman iyi faiz oranlarından faydalanabilirsin.
CEPTETEB hesap işletim ücreti var mı?
CEPTETEB’deki hesabın için hesap işletim ücreti ödemezsin. CEPTETEB hesaplarından yapacağın TL para transferleri için ücret ödemezsin.

Geri