AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cep telefonundan hangi sitelere girilmis?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cep telefonundan hangi sitelere girilmiş?​

Bunlardan ilki doğrudan kullandığınız tarayıcıya (Google Chrome, Safari, Opera, Mozilla vs.) kayıt ediliyor. Örneğin Google Chrome için aşağıda görüldüğü gibi tarayıcının sağ üstte buluna üç nokta işaretini klikleyip geçmiş dediğinizde girdiğiniz tüm web sitelerin kayıt edildiğini göreceksiniz.
Daha önce girilen siteleri nasıl görebilirim?
Gözatma geçmişinizi görüntüleme ve belirli siteleri silme
- Internet Explorer’da Sık Kullanılanlar düğmesini seçin.
- Geçmiş sekmesini seçip menüden bir filtre seçerek geçmişinizi nasıl görüntülemek istediğinizi belirleyin. Belirli siteleri silmek için bu listelerin herhangi birindeki bir siteye sağ tıklayıp Sil’i seçin.
Bugün nereleri gezdi?
Zaman Çizelgesi mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda kullanılabilir….Seyahatlerinizi bulma

Telefon uygulaması nerede?​

Uygulamalarınızın bazılarını Ana ekranlarda, tamamını da Tüm Uygulamalar’da bulabilirsiniz. Uygulamaları açabilir, uygulamalar arasında geçiş yapabilir ve aynı anda 2 uygulamayı görebilirsiniz.
Telefonda internet geçmişi nasıl bulunur?
Web ve Uygulama Etkinliği’ni açma veya kapatma
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google.
- Veri ve kişiselleştirme’ye dokunun.
- “Etkinlik kontrolleri” bölümünün altında Web ve Uygulama Etkinliği’ne dokunun.
- Web ve Uygulama Etkinliği’ni açın veya kapatın.
- Web ve Uygulama Etkinliği açıkken:
Telefon internet geçmişi nasıl öğrenilir?
iPhone veya Android telefondan hangi sitelere girilmiş öğrenmenin en kolay yolu, bir İnternet takip programı edinmek. Bu konuda yardım alacağınız uygulamalar var ama güvenilir bir şekilde İnternet geçmişi takibi yapmanızı sağlayacak en iyi uygulama mSpy’dır.

En son girdiğim siteleri nasıl bulabilirim?​

Google Hesabınızı yönetin’i açın. Veri ve kişiselleştirme’ye dokunun. “Etkinlik kontrolleri” bölümünün altında Web ve Uygulama Etkinliği’ne dokunun.
Şu anki konumumu nasıl öğrenebilirim?
Herhangi bir telefondan “NEREDEYIM” yazıp 7777’ye göndererek detaylı konum bilgisi alınabiliyor. İşlemi gerçekleştirmek için telefondan kısa mesaj bölümünü açıp “NEREDEYIM” yazıp “7777”e yollamak yeterli. Çok kısa bir süre içinde bulunduğunuz konum detaylı adres ve analiz şeklinde mesaj olarak tarafınıza iletiliyor.
Silinen uygulama nasıl bulunur?
Uygulamaları yeniden yükleme veya tekrar açma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
- Sağ taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönet. Yönet’e dokunun.
- Yüklemek veya açmak istediğiniz uygulamaları seçin.
- Yükle veya Etkinleştir’e dokunun.

Telefon uygulaması ne demek?​

Akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu olarak kodlanmış ve özel tasarlanmış yazılımlara mobil uygulamalar denir. Akıllı telefonların mobil işlem sistemlerine uygun olan mobil aplikasyonlar kullanılabiliyor.
İnternet geçmişi nerede saklanıyor?
İnternet geçmişini görmek için çok yöntem var; 1. Buradan C:\Documents and Settings\kullanıcı_isminiz\Local Settings\Temporary Internet Files Local Settings klasörü gizli olduğu için önce araçlar > klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster + korunan işletim sistemi dosyalarını göster olarak ayarlayın.
Silinen telefon arama geçmişi nasıl bulunur?
Silinen Arama Kayıtlarını / Geçmişini Yedeklemeden Androidden Seçmeli Olarak Kurtarma Adımları
- Adım 1: Android’i Android Veri Kurtarma’ya Bağlayın.
- Adım: USB hata ayıklama modunu etkinleştir.
- Adım 3: Taranacak arama günlüğü dosya tipini seçin.
- Adım: Android için silinmiş arama günlükleri geçmişini kurtarın.

Silinen Google geçmişi nasıl bulunur?​

https://myactivity.google.com/activitycontrols/webandapp bağlantısına giderek Google’da ki Web ve Uygulama Etkinliğinizi kontrol edebilirsiniz. Google Chrome tarayıcı geçmişi silinmiş olsa dahi belirttiğim sitede önceden aktif duruma getirdiyseniz sizin talimatınız üzerine kaydedilmektedir.

Geri