AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cep Telefonundan Facebook Bildirimleri Nasıl Silinir?

SoruCevap

Yeni Üye

Cep telefonundan Facebook bildirimleri nasıl silinir? İşte size adım adım anlatım. Öncelikle Facebook uygulamasını açın. Ardından sağ üst köşede yer alan üç çizgi simgesine dokunun. Açılan menüden “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin. Sonra “Bildirimler” seçeneğine dokunun. Karşınıza gelen sayfada “Masaüstü ve Mobil” bölümüne geçin. Burada “Mobil” seçeneğine dokunun. Son olarak, “Mobil Bildirim Ayarları” sayfasında istediğiniz bildirimleri kapatmak için ilgili seçenekleri kapatın. Artık Cep telefonundan Facebook bildirimleri sorun olmaktan çıktı!
İçindekiler

Cep Telefonundan Facebook Bildirimleri Nasıl Silinir?​

Cep telefonunuzdan Facebook bildirimlerini silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Cep telefonunuzun ana ekranında bulunan Facebook uygulamasını açın.
2. Adım: Uygulamanın sağ üst köşesinde yer alan üç çizgi simgesine dokunun.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin.
4. Adım: “Bildirimler” seçeneğine dokunun.
5. Adım: “Bildirim Ayarları” sayfasında, istediğiniz bildirimleri silmek için yanlarında bulunan “Kapat” veya “Sil” düğmelerine dokunun.
6. Adım: İstediğiniz bildirimleri silip silmediğinizi kontrol etmek için ana ekrana geri dönün ve bildirimlerin kaybolduğunu gözlemleyin.
Bu adımları takip ederek cep telefonunuzdan Facebook bildirimlerini kolayca silebilirsiniz.

Cep Telefonu Facebook Uygulamasında Bildirimleri Nasıl Kapatırım?​

Cep telefonunuzda Facebook uygulamasındaki bildirimleri kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
5. Adım: “Bildirim Ayarları” sayfasında, istediğiniz bildirimleri kapatmak için yanlarında bulunan “Kapat” veya “Kapalı” seçeneklerini seçin.
6. Adım: İstediğiniz bildirimleri kapatıp kapatmadığınızı kontrol etmek için ana ekrana geri dönün ve bildirimlerin gelmediğini gözlemleyin.
Bu adımları takip ederek cep telefonunuzdaki Facebook uygulamasında bildirimleri kapatabilirsiniz.

Cep Telefonundan Facebook Bildirimleri Nasıl Gizlenir?​

Cep telefonunuzdan Facebook bildirimlerini gizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
5. Adım: “Bildirim Ayarları” sayfasında, gizlemek istediğiniz bildirim türlerini seçin.
6. Adım: İstediğiniz bildirimleri gizlediğinizi kontrol etmek için ana ekrana geri dönün ve bildirimlerin görünmediğini gözlemleyin.
Bu adımları takip ederek cep telefonunuzdan Facebook bildirimlerini gizleyebilirsiniz.

Cep Telefonunda Facebook Bildirimleri Nasıl Kapatılır?​

Cep telefonunuzda Facebook bildirimlerini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Cep telefonunuzun ayarlar menüsünü açın.
2. Adım: Ayarlar menüsünde “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi” seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. Adım: Uygulama listesinden Facebook’u bulun ve seçin.
4. Adım: “Bildirimler” veya “Bildirim Ayarları” seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. Adım: İstediğiniz bildirimleri kapatmak için yanlarında bulunan “Kapat” veya “Kapalı” seçeneklerini seçin.
6. Adım: İstediğiniz bildirimleri kapatıp kapatmadığınızı kontrol etmek için ana ekrana geri dönün ve bildirimlerin gelmediğini gözlemleyin.
Bu adımları takip ederek cep telefonunuzda Facebook bildirimlerini kapatabilirsiniz.

Cep Telefonundan Facebook Bildirimleri Nasıl Silinir?​

Cep telefonundan Facebook bildirimleri nasıl silinir?
1. Bildirimler sekmesine dokunun.
2. İlgili bildirime kaydırarak sol üst köşede çıkan “Sil” düğmesine dokunun.
3. “Bu bildirimi silmek istediğinize emin misiniz?” uyarısında “Sil” düğmesine dokunun.
4. Bildirimler sekmesindeki “Tümünü Temizle” düğmesine dokunun.
5. “Tüm bildirimleri temizlemek istediğinizden emin misiniz?” uyarısında “Temizle” düğmesine dokunun.

Cep telefonundan Facebook bildirimleri nasıl silinir? Bildirimler sekmesine dokunun.
İlgili bildirime kaydırarak sol üst köşede çıkan “Sil” düğmesine dokunun.
“Bu bildirimi silmek istediğinize emin misiniz?” uyarısında “Sil” düğmesine dokunun.
Bildirimler sekmesindeki “Tümünü Temizle” düğmesine dokunun.
“Tüm bildirimleri temizlemek istediğinizden emin misiniz?” uyarısında “Temizle” düğmesine dokunun.

Geri