AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cep telefonundan e-posta nasil gonderilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cep telefonundan e-posta nasıl gönderilir?​

E-posta yazma
- Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın.
- Sağ altta, E-posta oluştur’a dokunun.
- “Alıcı” alanına alıcıları ekleyin. Şu alanlara da alıcı ekleyebilirsiniz: “Cc” ve “Bcc” alanlarına.
- Bir konu ekleyin.
- İletinizi yazın.
- Sayfanın en üstündeki Gönder simgesine. dokunun.
Gönderilen e-posta nasıl iptal edilir?
İletileri geri çekmek ve değiştirmek için
- Posta’da, Gezinti Bölmesi’ndeki Gönderilmiş Öğeler’e tıklayın.
- Geri çekmek ve değiştirmek istediğiniz iletiyi açın.
- İleti sekmesinin Eylemler grubunda Diğer Eylemler’e tıklayın ve sonra da Bu İletiyi Geri Çek’e tıklayın.

Gönderilen e mail geri alınabilir mi?​

Gmail üzerinden böyle talihsiz bir mail gönderdiyseniz, bu maili gönderdiğiniz alıcı fark etmeden geri almanız mümkün. Gmail kullanıcılarına 2015 yılından beri bir mail geri alma seçeneği sunuyor kullanıcılarına. Bu seçenek sayesinde kullanıcılar yanlış ya da eksik gönderdikleri bir maili geri alabiliyorlar.
Telefonda e mail nasıl açılır?
Android Akıllı Cep Telefonu Email Kurulumu (Resimli Anlatım)
- Yerleşik Android E-posta uygulamasını çalıştırınız:
- E-posta adresinizi ve şifrenizi giriniz: • Manuel Kurulum butonuna tıklayınız.
- POP3 hesap türünü seçiniz:
- Kullanıcı Adı kısmına e-posta adresinizin tamamını yazınız:

Danışman hocaya mail nasıl atılır?​

Kendinizi tanıtın: Kimsiniz, öğrenci numaranız nedir ve hocanızdan hangi üniversitede hangi dersi alıyorsunuz bunları açıklayın. Neden e posta gönderdiğiniz konusunda açık olun. Kısa, net ve spesifik bir şekilde hocanıza mail atma sebebinizi açıklayın. İsteklerinizi kibarca ifade edin.
Akademisyenlere nasıl hitap edilir?
ingilizce eğitim-öğretim verilen yerlerde eğitim veren akademisyen/kişilere professor diye hitap edilir, çünkü oradaki anlamı türkçe’deki öğretmen/hoca’dır. yani senin akademisyen kişiye hocam demen ile ingilizce konuşurken professor demen arasında herhangi bir fark yoktur.

Danışman hocaya nasıl mail atılır?​

Geri