AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cenk Gürpınar Resimleri

haberci

Yeni Üye
Cenk Gürpınar 7 Ocak 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur
İlköğretim eğitimini Doğuş Koleji'nde Lise eğitimini ise Özel Atacan Koleji'nde tamamlamıştır
İstanbul Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü tüketen Cenk Gürpınar sonra ve Beykent Üniversitesi Sahne ve Ağırlama Sanatları bölümünde eğitim almıştır
Oyuncunun somut özellikleri zirve 178 beden 32 ela gözlü ve kumraldır
Cenk Gürpınar Kimdir ?
Kariyerinde bir fazla sinema, dizi ve projesinde yer alan Cenk Gürpınar çalışmalarına bu yönde devam etmektedir
*

Cenk Gürpınar, 7 Ocak 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlköğretim eğitimini Doğuş Koleji'nde tamamladıktan sonra lise eğitimini Özel Atacan Koleji'nde almıştır. İstanbul Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi Sahne ve Ağırlama Sanatları bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Cenk Gürpınar'ın somut özellikleri arasında 178 cm boy, 32 beden, ela göz rengi ve kumral saç rengi bulunmaktadır.

Kariyerinde birçok sinema, dizi ve proje yer alan Cenk Gürpınar, çalışmalarına bu alanda devam etmektedir. Başarılı oyunculuğu ve çeşitli rollerdeki performansıyla dikkat çeken Cenk Gürpınar, Türk televizyon ve sinema sektöründe tanınan bir isimdir.

Geri