AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cemre Kemer Biyografi

haberci

Yeni Üye
Cemre Kemer (d 17 Şubat 1985; İstanbul, Türkiye) Türk şarkıcı
17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Cemre Kemer, Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu ’nda okuduktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü ’ne girdi Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitirdi ve Klasik Bale eğitimine başladı Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde değişik roller bölge Kemer, farklı alanlara yönlendirilmiş müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano dersleri almış ve jingleları seslendirmiştir
2005 yılında arkadaşlarıyla Tümü grubunu kurdular 2006 yılında Pepsi sponsorluğunda Sezen Aksu ile Türkiye turnesine çıktı Ardından Kenan Doğulu ile birlikte 40 derece partileri'ne katıldı 2007 ve 2008'de 2 sezon süren Tümü 1 dizisinde Cemre'yi canlandırdı Bu oyunculuk deneyiminin yanında Avrupa yakası ve Benim Annem Bir Melek gibi dizilerde misafir oyuncu oldu Kısık Ateşte 15 Dakika filminde ve Trafikte 1 dakika gibi reklamlarda oynadı Cemre, 2019 yılının sonlarına doğru Kral POP 'la Türkiye turnesine çıktı
Cemre Kemer Resimleri
*

Cemre Kemer, 17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk şarkıcıdır. Eğitim hayatına Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu'nda başlamıştır. Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'ne girmiş ve ortaokul ile lise eğitimini bu bölümde tamamlamıştır. Klasik Bale eğitimine de devam etmiş ve Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde çocuk balelerinde çeşitli roller almıştır.

Müzik kariyerine de adım atan Cemre Kemer, 2005 yılında arkadaşlarıyla Tümü grubunu kurmuş ve 2006 yılında Pepsi sponsorluğunda Sezen Aksu ile Türkiye turnesine çıkmıştır. Daha sonra Kenan Doğulu ile birlikte 40 derece partileri'ne katılmış ve 2007-2008 yıllarında 2 sezon süren "Tümü 1" dizisinde Cemre karakterini canlandırmıştır. Bu süreçte Avrupa Yakası ve Benim Annem Bir Melek gibi dizilerde de misafir oyuncu olarak yer almıştır.

Ayrıca sinema ve reklam alanında da kendini gösteren Cemre Kemer, "Kısık Ateşte 15 Dakika" filminde ve "Trafikte 1 Dakika" gibi projelerde yer almıştır. 2019 yılının sonlarına doğru Kral POP ile Türkiye turnesine çıkan Cemre Kemer, müzik kariyerine devam etmektedir.

Geri