AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cemil Demirbakan Golgeni Ateşte Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Cemil Demirbakan Golgeni Ateşte
Cemil Demirbakan Golgeni Ateşte Şarkı Sozleri
Tum aşka dair saf hayaller
Butun eski sevgiler
Gece olmak istemem suretler
İşi biten o golgeler
Yorgunum sensiz mutluluk işinde
Uydurdum en buyuk yalandım yine
Acıyı tatlıya sarılmış cok mu sevdim
Sende yeniden ben olmak istedim
Yaz bir deftere tum gunahları
Varsa af etme herşey zaten senin
Ben de ozledim golgeni ateşte

Bu şarkı sözlerinde aşk, hayaller, geçmiş sevgiler, yalnızlık, yorgunluk ve özlem gibi derin duygular işlenmiş. Şarkının ana teması, bir ilişkinin sona ermesiyle gelen yalnızlık, içsel boşluk ve acıyla baş etme süreci üzerine odaklanmış gibi görünüyor.

Şarkıda geçen "Tüm aşka dair saf hayaller, Bütün eski sevgiler" sözleri, aşkın masumiyeti ve eski sevgilere duyulan özlemi anlatıyor. "Gece olmak istemem suretler, İşi biten o gölgeler" ifadeleri ise yalnızlık ve geçmişin izlerinden kurtulma çabasını yansıtıyor.

"Yorgunum sensiz mutluluk işinde, Uydurdum en büyük yalandım yine" sözleri, ilişkinin bitmesiyle kaybedilen mutluluğa duyulan özlemi ve kendini kandırma çabasını anlatıyor. "Acıyı tatlıya sarılmış çok mu sevdim, Sende yeniden ben olmak istedim" sözleri ise acıları gizleme veya unutma çabasını işaret ediyor.

"Yaz bir deftere tüm günahları, Varsa affetme her şey zaten senin, Ben de özledim gölgeni ateşte" kısımları ise hatıralara, hatalara yapılan vurguyu ve özlemleri dile getiriyor. Şarkının genelinde duygusal bir yükün altında olan birinin yaşadıklarını ve içsel çatışmalarını anlatıyor gibi duruyor.

Geri