AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cemal Hünal biyografisi ve resimleri

haberci

Yeni Üye
Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan daha sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi kadar İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi
Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir vakit burada yaşayan arkasında oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir
Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır Amerika Birleşik Devletleri'nde değişik kısa filmlerde rol almıştır Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır
Çok Eskiden Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim almıştır
*

Cemal Hünal'in eğitim macerası oldukça renkli görünüyor. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya gönderilmesi, farklı kültürler ve disiplin anlayışlarıyla tanışmasını sağlamış olabilir. Londra'da tasarım okumaya karar vermesi ve ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmesi, sanat alanındaki ilgi ve yeteneklerinin farklı bir yönünü keşfetmesine yardımcı olmuş olabilir.

Ayrıca, UCLA Extension, Santa Monica College ve London Film School gibi prestijli kurumlarda tiyatro ve sinema eğitimi alması, profesyonel anlamda kendisini geliştirmesine katkı sağlamış olabilir. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol alması da deneyim kazanması açısından önemli bir adım olabilir.

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı "Ulak" ve "Issız Adam" filmlerindeki başrol performanslarıyla adından söz ettirmesi, oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuş olabilir. Ayrıca, Osmanlı tekniğine dayalı dövüş sahnelerinde rol aldığı "Çok Eskiden Osmanlı: Kıyam" dizisinde Polonyalı hocalardan eğitim alması, karakterine daha iyi hakim olmasına ve performansını güçlendirmesine yardımcı olmuş olabilir.

Geri