Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cem Yılmaz Hangi Okullarda Okudu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Cem Yılmaz Hangi Okullarda Okudu? Cem Yılmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Üniversite eğitiminin ardından stand-up kariyerine odaklandı ve büyük bir başarı elde etti. Cem Yılmaz, Leman Kültür dergisinde karikatürist olarak da çalıştı. Kendisini geliştirmek için improvisasyon ve tiyatro eğitimleri aldı. Cem Yılmaz, Avrupa‘da ve Amerika‘da birçok ülkede sahne aldı ve uluslararası alanda da tanınan bir isim haline geldi. Yılmaz, Türk sinemasında da başarılı projelere imza attı ve birçok filmde oyuncu olarak yer aldı.
İçindekiler

Cem Yılmaz, Türk komedyen ve oyuncu olarak tanınan bir isimdir. Peki, Cem Yılmaz hangi okullarda okudu? İşte bu sorunun cevabı:

Cem Yılmaz ilkokulu hangi okulda okudu?

Cem Yılmaz, ilkokul eğitimini İstanbul’da bulunan Türk Eğitim Vakfı İlkokulu‘nda tamamlamıştır.

Cem Yılmaz ortaokulu hangi okulda okudu?

Ortaokul eğitimine devam eden Cem Yılmaz, İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu‘na gitmiştir.

Cem Yılmaz liseyi hangi okulda okudu?

Lise eğitimini tamamlamak için Cem Yılmaz, İstanbul Erkek Lisesi‘ne devam etmiştir.

Cem Yılmaz üniversiteyi hangi okulda okudu?

Üniversite eğitimine geçiş yapan Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi‘nde İngilizce dil ve edebiyatı okumuştur.

Cem Yılmaz yüksek lisans yaptığı okul hangisidir?

Cem Yılmaz, yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi‘nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz doktorasını nerede yapmıştır?

Cem Yılmaz, doktora eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi‘nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz hangi okullarda eğitim aldı?

Cem Yılmaz, eğitim hayatı boyunca Türk Eğitim Vakfı İlkokulu, İstanbul Erkek Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi önemli okullarda eğitim almıştır.

Cem Yılmaz’ın eğitim hayatı hakkında bilgi verir misiniz?

Cem Yılmaz, Türk Eğitim Vakfı İlkokulu’nda ilkokul eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu’na geçiş yapmıştır. Lise eğitimini de yine İstanbul Erkek Lisesi’nde tamamlayan Cem Yılmaz, üniversite eğitimine Boğaziçi Üniversitesi’nde devam etmiştir. Yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın eğitim geçmişi nedir?

Cem Yılmaz, Türk Eğitim Vakfı İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu’nda eğitimine devam etmiştir. Lise eğitimini de aynı okulda tamamlayan Cem Yılmaz, üniversiteye Boğaziçi Üniversitesi’nde devam etmiştir. Yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın lise eğitimini hangi okulda tamamladı?

Cem Yılmaz, lise eğitimini İstanbul Erkek Lisesi‘nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın üniversite eğitimini hangi okulda tamamladı?

Cem Yılmaz, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi‘nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın yüksek lisans eğitimini hangi okulda tamamladı?

Cem Yılmaz, yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi‘nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın doktora eğitimini hangi okulda tamamladı?

Cem Yılmaz’ın eğitim hayatı nasıldır?

Cem Yılmaz, eğitim hayatına Türk Eğitim Vakfı İlkokulu’nda başlamış ve İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu’na devam etmiştir. Lise eğitimini aynı okulda tamamlayan Cem Yılmaz, üniversiteye Boğaziçi Üniversitesi’nde devam etmiştir. Yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın eğitim geçmişi hakkında bilgi verir misiniz?

Cem Yılmaz, Türk Eğitim Vakfı İlkokulu’nda başladığı eğitim hayatına İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu’nda devam etmiştir. Lise eğitimini de aynı okulda tamamlayan Cem Yılmaz, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde sürdürmüştür. Yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın ilkokul eğitimini hangi okulda tamamladı?

Cem Yılmaz, ilkokul eğitimini Türk Eğitim Vakfı İlkokulu‘nda tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın ortaokul eğitimini hangi okulda tamamladı?

Cem Yılmaz, ortaokul eğitimini İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu‘nda tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın üniversite eğitimi hakkında bilgi verir misiniz?

Cem Yılmaz, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi‘nde İngilizce dil ve edebiyatı bölümünde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz’ın yüksek lisans eğitimi hakkında bilgi verir misiniz?

Cem Yılmaz’ın doktora eğitimi hakkında bilgi verir misiniz?

Cem Yılmaz’ın eğitim hayatı nasıldır?

Cem Yılmaz, Türk Eğitim Vakfı İlkokulu’nda başladığı eğitim hayatına İstanbul Erkek Lisesi Ortaokulu’nda devam etmiştir. Lise eğitimini aynı okulda tamamlayan Cem Yılmaz, üniversiteye Boğaziçi Üniversitesi’nde devam etmiştir. Yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Cem Yılmaz ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.
Cem Yılmaz lise eğitimini İstanbul’da bir kolejde aldı.
Cem Yılmaz üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamladı.
Cem Yılmaz tiyatro eğitimi için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi.
Cem Yılmaz oyunculuk kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları’nda başladı.

Cem Yılmaz 1995 yılında “Olacak O Kadar” adlı televizyon programını başlattı.
Cem Yılmaz “G.O.R.A.”, “A.R.O.G.” ve “Arif V 216” gibi filmlerde başrol oynadı.
Cem Yılmaz “CMYLMZ” ve “C.M.Y.L.M.Z. – Soru & Cevap” gibi komedi gösterileri sergiledi.
Cem Yılmaz “Pek Yakında” adlı filmi ile En İyi Senaryo Ödülü’nü kazandı.
Cem Yılmaz “Yahşi Batı” adlı filmi ile En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Geri