AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cem Belevi Irem Derici neden ayrildi?

Editör

Yeni Üye

Cem Belevi İrem Derici neden ayrıldı?​

Cem Belevi ile İrem Derici, önceki gün ikinci kez ihanet iddiasıyla ayrıldı. Belevi’nin, ünlü şarkıcıyı manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddia edilmişti. “Sıktı artık bu sahtekarlık” açıklamasında bulunan Derici’den son olarak şarkılı ve beddualı atak geldi.

Cem Belevi ve İrem Derici ayrıldı mı?​

2021 yazından itibaren ilişkileri bir dargın bir barışık devam eden Cem Belevi-İrem Derici çifti yine ihanet iddiasıyla yollarını ayırdı.

Tarkan yeni şarkı sözleri kime ait?​

Tarkan yeni şarkı sözleri kime ait?
Söz ve müziği Tarkan’a ait olan şarkı daha sonra diğer müzik platformlarında da yerini aldı. “Geççek”in düzenlemesi Tarkan’ın “Aacayipsin”, “Ölürüm Sana”, “Karma” ve “Dudu” gibi albümlerin aranjörü Ozan Çolakoğlu’na ait.

Nergis Nesrullayeva kimdir?​

Nergis Nesrullayeva kimdir?
Nergis Nesrullayeva 1997 yılında Moskova’da doğdu. Best Model yarışmasına katılmıştı. Nesrullayeva, daha önce ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasına katıldı. Genç model, oyunculuk eğitimi almıştır.

Belevi nereli?​

Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atmış oldu. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı.

Cem Belevi hangi üniversite?​

Brunel ÜniversitesiCem Belevi / Eğitim

Geççek şarkısını kim yazdı?​

Geççek şarkısını kim yazdı?
TarkanGeççek / Besteci

Tarkan Geççek sözlerini kim yazdı?​

Tarkan Geççek sözlerini kim yazdı?
Söz ve müziği Tarkan’a ait olan Geççek şarkısının aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu yaptı. Hitt Yapım imzalı klip, İrfan Yıldırım tarafından yönetildi.
Nergis Nesrullayeva nereli?​
Nergis Nesrullayeva 1997 yılında Moskova’da doğdu.
Cem Belevi kökeni nereli?​
Şarkıcı Cem Belevi kimdir? Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atmış oldu. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı.

Cembelevi kaç yaşında?​

Cembelevi kaç yaşında?
34 yaşında (4 Haziran 1987)Cem Belevi / Yaş

Cembelevi kim?​

Cembelevi kim?

Cem Belevi Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlamış olup ailesinin de desteğiyle piyano ve gitar dersleri almıştır. Eğitim hayatını ise Brunel Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Şarkıcı, müzik kariyerinde genç yaşta başarılı işlere imza atmıştır.

İrem Derici ise Türk pop müziği sanatçısıdır. Cem Belevi ile aralarındaki ilişkinin önceki gün ikinci kez ihanet iddiasıyla son bulduğu medyada yer almıştır. İddialara göre Belevi'nin ünlü şarkıcıyı manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddia edilmiştir. İrem Derici'nin ise "Sıktı artık bu sahtekarlık" açıklaması sonrasında şarkılı ve beddualı bir atak yaptığı haberlere yansımıştır.

Nergis Nesrullayeva, 1997 yılında Moskova'da doğmuş ve Best Model yarışmasına katılmıştır. Oyunculuk eğitimi almış olan genç model, daha önce 'İşte Benim Stilim' yarışmasına da katılmıştır.

Tarkan'ın "Geççek" şarkısının söz ve müziği kendisine aittir. Şarkının düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu'na aittir. Tarkan, daha önceki albümlerinde de birlikte çalıştığı Özkan Çolakoğlu ile yine başarılı bir işe imza atmıştır.

Herhangi başka bir sorunuz varsa ya da başka detayları öğrenmek isterseniz, ben buradayım!

Geri