Cem Adrian Turk mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Cem Adrian Türk mü?​

Boşnak kökenli Türk müzisyen, söz yazarı, yapımcı ve yazar Cem Adrian, babası tüccar, annesi ev hanımı olan Yugoslavya göçmeni bir ailenin 2. çocuğu olarak 30 Kasım 1980 tarihinde Edirne’de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Cem Filiz’dir.
Cem Adrian ve Didem Soydan sevgili mi?
Samimi anlarını paylaşan Cem Adrian, “Kimse aşkımızı sorgulamasın” yazdı, bir başka kareyi beğeniye sunan Didem Soydan ise “Sene kapanmadan kural bozulmadı, her sene itina ile aşk haberimiz patlar” notunu düştü.

Cem Adrian Hangi üniversite mezunu?​

Bilkent ÜniversitesiCem Adrian / EğitimBilkent Üniversitesi ya da resmî adıyla İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, Türkiye’nin başkenti Ankara’da yer alan vakıf üniversitesi. Vikipedi
Cem Adrian falcı mı?
‘DİNLEMİŞ, BEĞENMİŞ, BİR DE GİTMİŞ…’ Fal demek işte bu, iyi hissettirmeye çalışmak, güzel enerji vermeye uğraşmak… Ben de bunu Allah için iyi yapıyordum. İstanbul’daydım, hiç param yoktu ve para kazanmak zorundaydım. Bulabildiğim tek iş de buydu.
Fatih Karaca (d. 31 Ağustos 1985, Mersin) ya da sahne adıyla Mabel Matiz, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Adı, Kumral Ada Mavi Tuna romanında yer alan “Tuna” karakterinin takma adı “Mabel” ve “çok sarhoş, düşkün kimse” anlamlarına gelen Eski Yunanca kökenli kelime matizin birleşiminden oluşur.
Cem Adrian olayı nedir?
Müzisyen Cem Adrian, babasını son yolculuğuna uğurladı MÜZİSYEN ve söz yazarı Cem Adrian’ın hayatını kaybeden babası Celal Filiz(69), Edirne’nin Ekmekçi köyünde koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle toprağa verildi. Babasını son yolculuğuna uğurlayan Adrian’ın oldukça üzgün olduğu görüldü.

Cem Adrian cinsel tercihi nedir?​

“Kadın sesiyle de şarkı söyleyen bir adam hakkında böyle bir yakıştırma çıkmaması mümkün mü?” diyerek eşcinsel olduğunu söyleyenlere bir cevap vermişti Cem Adrian. Ayrıca “Öğretmenler kadın, mühendisler erkek olur. Sesi güzel olanlar genelde siyahidir, zayıfsan ve güzel bir yüzün varsa model olmalısın.
Cem Adrian kaç kilo?
1.78 boyunda olan cem adrian 72 kilo.

Geri