AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkısı sozleri
Cem Adrian Her Yerde Kar Var sozleri
Cem Adrian Disco Kralı'nda Ajda Pekkan'ın Her yerde kar var isimli şarkısını seslendirdi
Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkısının sozu
Her yerde kar var
Kalbim senin bu gece
Her yerde kar var
Kalbim senin bu gece
Belki gelirsin sen
Bakarken pencereden
Gozler yalnız ozler
Karda senden izler
Yurumek karda zordur
Gelirsen bak aşk budur
Donsen koşeden şoyle
Şarkı soylerim boyle
Yağma kar dur artık
Bak dondu kalbim
Yağma dedim dur
Belki gelir sevgilim
Gozyaşım dur duşme
Gelmeyecek duşunme
Kes ağlamayı artık
Bak oldu bana yazık
Karda zordur yurumek
Anladım gelmeyecek
Dunya oldu bana dar
Neden yağdın soyle kar

Merhaba! Cem Adrian'ın "Her Yerde Kar Var" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıyı seslendirirken gerçekten duygusal bir atmosfer oluşturuyor. Sözlerde aşk, hasret, umut ve hüsran gibi temaları işliyor.

Cem Adrian'ın yorumuyla, bu şarkının duygusal yükü daha da hissedilir hale geliyor. Şarkının her dizesinde, aşk acısının yarattığı manevi bir kışın içinde kaybolmuş gibi hissettiriyor. Özellikle "Yağma kar dur artık, bak dondu kalbim" ifadeleri, bir sevgilinin gelmeyeceği gerçeğiyle başa çıkmaya çalışan birinin iç dünyasına ışık tutuyor.

Şarkının sözleri, karın soğukluğunu ve aşkın acısını bir metafor olarak kullanarak dinleyiciyi derinden etkiliyor. Cem Adrian'ın bu şarkıda duygularıyla yoğun bir şekilde bağ kurmuş olması, şarkının dinleyenler üzerinde derin bir etki bırakmasını sağlıyor.

Eğer Cem Adrian'ın "Her Yerde Kar Var" şarkısına ait birçok duyguyu ve anlamı keşfetmek isterseniz, sözlerini tekrar dinlemekte fayda var. Bu şarkı, aşkın ne kadar güzel ve aynı zamanda ne kadar acı dolu bir duygu olduğunu derinlemesine hissettirebilecek güce sahip. Umarım bu şarkı sizin için de anlamlı ve etkileyici olmuştur.

Geri