- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
CCNA sertifikası nereden alınır?
Cisco CCNA sınavı Pearson VUE yetkili sınav merkezlerinde online ortamda yapılmaktadır. Cisco CCNA sertifikasını alarak yönlendirilmiş ve anahtarlanmış ağların kurulumunu, sorun giderme aşamalarını, WAN bağlantılarını gerçekleştirmeyi ve ağ güvenliğine yönelik tehditleri azaltmayı öğrenirsiniz.CCNA seviyesi nedir?
Cisco’nun asistan seviyedeki sertifika programı ise CCNA (Cisco Certified Networking Associate). CCNA sertifika programı network dünyasına adım atmak için harika fırsatlar sunuyor. Siz de Networkel’in CCNA eğitimi ile kolaylıkla CCNA sertifikası sahibi olabilir, kariyeriniz için mükemmel bir başlangıç yapabilirsiniz.Network CCNA 1 bilgisayar ağlarına giriş nedir?
CCNA güncel eğitimleri 3 aşamalıdır. Bunlar CCNA1, CCNA2 VE CCNA3’tür. Bu eğitimimizde sadece CCNA1 incelenecektir. Eğitim programında amaç; bilgisayar ağlarını tanıma, çalışma prensibini inceleme, temel ağ donanımlarını yapılandırma ve küçük-orta ölçekli bir ağı yönetebilecek yetkinliği kazanmaktır.
Cisco network Eğitimi Nedir?
Cisco Ağ Akademisi Programı (Cisco Network Academy Program), bilgi teknolojileri ve bilgisayar ağları kurulumu/işletimi alanlarında var olan ve gün geçtikçe artan yetişmiş insan gücü açığını kapatmak amacıyla dünya çapında yürütülen kapsamlı bir eğitim programıdır.CCNA nedir Ekşi?
cisco firması tarafında verilen network alanında başlangıç için çok önemli bir sertifikadır. internette oldukça fazla çıkmış soruları var, mayıs ayındaki sınavda benim çıkmış sorularda görmediğim sadece 3 ya da 4 soru vardı ama girecekseniz iyi çalışın sadece çıkmış sorulara bakmayın.Sisko belgesi nedir?
Cisco sertifikasyonları, kişilere iş hayatında anında kullanabilecekleri ve hayata geçirebilecekleri bilgi ve becerileri kazandırır. Laboratuvar çalışmaları ve gerçek hayata dayalı proje örnekleri yapıldığı için bireyler iş hayatına çok hızlı bir şekilde adapte olabilirler.