- Konu Yazar
Castrol yağ hangi petrol satar?
Castrol Madeni Yağları Aytemiz İstasyonlarında.Castrol motor yağı nereden alabilirim?
CASTROL AUTO SERVICE NOKTALARI Castrol Auto Service (CAS) noktalarından satın alabilirsiniz.
5 30 Castrol hangi araçlarda kullanılır?
Castrol EDGE 5W-30 M, araç üreticilerinin ACEA C3, API SN PLUS performans seviyesindeki 5W-30 yağların önerildiği benzinli ve dizel araçlarda kullanıma uygundur. Castrol EDGE 5W-30 kullanımı lider araç üreticileri tarafından tavsiye edilir ve onaylıdır.
5 30 yağ fiyatları ne kadar?
Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 A5 7 lt Motor YağıCastrol hangi petrolde satılır?
Madeni yağ üretim dağıtım ve pazarlama Dünyanın önde gelen araç üreticileri ile ortak mühendislik çalışmaları yürüterek lider araç markalarının orijinal dolum yağı olan Castrol’ün, Avrupa ve Afrika’daki 8 üretim tesisinden biri Gemlik’te yer alıyor ve burada üretilen madeni yağlar 20 ülkeye ihraç ediliyor.
Castrol yağ fiyatı ne kadar?
%12 indirimle Castrol Edge 5W-30 C3 4 lt Motor Yağı 349 TL’ye, %14 indirimle Castrol Magnatec Diesel 10W-40 B4 4 lt Motor Yağı 280 TL’ye, %29 indirimle Castrol Edge 5W-30 1 lt Motor Yağı 137 TL’ye, %12 indirimle Castrol Edge 5W-30 LL 4 lt – 2020 Motor Yağı 389 TL’ye sahip olabilirsiniz.
5 30 tam sentetik motor yağı kaç km gider?
DI Dizel ve Benzinli motorlar ile FSI, TDI ve Common Rail motorlar için uygundur. Araç üreticilerinin tavsiyelerine bağlı olarak 50,000 km’e veya düşük kilometre yapan sürücüler için 2 seneye varan uzun yağ değişim aralıkları sağlar.Castrol 5 30 m ne demek?
5W-30 en yaygın motor yağı viskozite sınıflarından biridir ve Castrol’de tam sentetik birçok seçenek bulunmaktadır. İleri düzey, tam sentetik Castrol EDGE 5W-30 ürünleri, Castrol’ün en güçlü motor yağlarıdır ve arabaları için en iyi seçeneğin peşinde olanlar için harika bir üründür.
Mobil 5 30 yağ kaç km gider?