- Konu Yazar
Castrol mu BP mi?
Castrol birçok dalda otomotiv yağları üreten bir marka. BP Şirketler grubunun bir parçası olan Castrol; 19 Mart 1899’da Charles “Cheers” Wakefield tarafından İngiltere’de kuruldu.Castrol Magnatec mi GTX mi?
Castrol Magnatec’in, GTX’ten daha performanslı ve yeni nesil olduğunu biliyorum. Magnatec de motor temizleyici özelliğe sahip zaten. Benim tavsiyem tam sentetik kullanman, özellikle turbo dizel ise Mobil 1 0w-40 veya Castrol Edge 5w-40 tam sentetik yağ kullanmanı öneririm.Castrol Magnatec 10W-40 hangi araçlarda kullanılır?
Castrol 10W-40 A3/B4 Magnatec 4 litre motor yağı sahip olduğu kaliteli içerik sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Ürün, ACEA A3/B4 ve API SL/CF özelliğine sahip tüm benzinli araçlarda kullanıma uygundur.
Castrol hangi petrol satar?
Castrol Madeni Yağları Aytemiz İstasyonlarında.
BP’de hangi yağ satılıyor?
Madeni yağ üretim dağıtım ve pazarlama Castrol EDGE, Castrol MAGNATEC, Castrol VECTON, Castrol CRB Turbomax ve Castrol POWER1 markalarımız ile otomobil, ticari araç ve motosikletler için ürettiği yağlara ek olarak endüstri, deniz, hava ve enerji sektörlerine de madeni yağ üretiyoruz.Castrol GTX Ultraclean nedir?
Castrol GTX ultraclean 10w-40 a3/b4 GTX serisinde şimdiye kadar ürettiğimiz en temiz yağ olan Castrol GTX Ultraclean, günümüzün zorlu koşullarında motorda oluşan kirlenmeyi kontrol altına alır, motor ömrünün uzamasına yardımcı olur.Ultraclean ne demek?
Su ile seyreltildiğinde oluşturduğu emülsiyon sayesinde dik yüzeylere tutunur, yağı ve kiri bünyesine alana kadar yüzeyde kalır. Mekanik etkiye gerek kalmadan etkili temizlik sağlar.
10 40 yağ hangi arabaya konur?
Peki 10w 40 motor yağı hangi araçlarda kullanılır? Binek araçların çoğunda kullanıma uygun olan bu yağ tipi SUV, kamyonet ve minibüs tarzı araçlarda da kullanılabilmektedir. Eski tarz teknolojilere sahip motorların yer aldığı araçlar için özellikle etkilidir.
Castrol Magnatec 10W 40 tam sentetik mi?
Castrol, hem sürücülerin hem araç üreticilerinin ihtiyaçlarına hitap eden şekilde premium tam sentetik, uzun mesafe ve geleneksel türlerin de dahil olduğu geniş bir 10W-40 motor yağı yelpazesi sunmaktadır. Castrol MAGNATEC 10W-40 ürünleri aşınmaya karşı üstün koruma sağlamaktadır.Mobil marka yağ hangi benzinlikte satılır?
Yağlarımızı sanayi sitelerindeki Mobil levhalı yağ değişim merkezlerinden, EuroMaster merkezlerinden, GO istasyonlarından kısaca güvenilir yerlerden almanızı öneririm.www.mobiloil.com.tr ye girdiğinizde adres ve telefonlarını bulabilirsiniz.BP petrol kime ait?
BP plc (LSE: BP, NYSE: BP) Britanyalı enerji şirketi ve çok uluslu petrol şirketidir. Merkezi Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’dadır. Şirket dünyadaki en büyük özel enerji şirketlerinden biridir ve dünyanın en büyük altı enerji şirketi arasındadır. 1908 yılında Anglo-Persian Oil Company olarak kurulmuştur.
Castrol motor yağı nereden alabilirim?
CASTROL AUTO SERVICE NOKTALARI Castrol Auto Service (CAS) noktalarından satın alabilirsiniz.