- Konu Yazar
Casper VIA E4 fiyatı ne kadar?
Casper Via E4 32 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar| Casper Via E4 32 GB | Huawei Y7 2019 32 GB
Fiyat | 1.786,00 TL 34 satıcı | 2.342,20 TL 8 satıcı
Popülerlik | 2. Popüler Casper Cep Telefonu | –
Ortalama Puan | 1 yorum | 4 yorum
Ekran Boyutu | 6.09″ | 6.26″
Casper VIA E4 kac model?
Casper VIA E4 kac model?Android 10 ile En Yenisi ve En Günceli En güncel sistem olan Android 10’a sahip VIA E4, daha hızlı ve kişisel kullanım sağlarken, cep telefonunuzda en yeni akıllı sistemleri kullanma imkanı sunar.
Casper VIA E4 kac gb?
Casper Via E4 Duos 32 GB ÖzellikleriArttırılabilir Hafıza | 128 GB’a kadar
Hafıza Kartı Tipi | Micro SD
İşlemci Kapasitesi | 1,8 GHz Octa Core
İşletim Türü | Android
Kablosuz Şarj | Yok
Excalibur kime ait?
Excalibur kime ait?Excalibur serisi ile dikkat çeken bu marka tamamen Türk malıdır. Altan Aras, Yalçın Yıldırım ve Ali Taşkın tarafından kurulan bu marka diğer Türk ortaklarla da genişletilmiştir.
Casper VIA E4 akıllı telefonda hızlı şarj desteği Var. Usb Bağlantısı ise USB Type-C. Casper VIA E4 kamera özellikleri şöyle; Çift arka kamerası Var ve ana kamera çözünürlüğü 13 MP.
Casper telefon fiyatları ne kadar?
Casper telefon fiyatları ne kadar?Casper Telefon Fiyatları
- Casper VIA X20 – 4.999,00 TL.
- Casper VIA F20 – 3.999,00 TL.
- Casper VIA E30 – 3.699,00 TL.
- Casper VIA G5 – 2.999,00 TL.
- Casper VIA E4 – 2.499,00 TL.
Casper hangi ülkeye ait?
Casper, 1991 yılında üniversiteden yeni mezun 3 girişimci bilgisayar mühendisi olan Altan Aras Fakılı, Yalçın Yıldırım ve Ali İhsan Taşkın tarafından resmen İstanbul’da kurulmuş, bilgisayar ve yan ürünleri üreten bir firmadır.MSI hangi ülkenin malı?
MSI hangi ülkenin malı?Micro-Star International Co., Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, “Micro-Star Technology”) 1986 yılında New Taipei’de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik şirketidir. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden biridir.
Casper yeni telefon çıkaracak mı?
Akıllı cep telefonu üretimine başladığını duyuran Casper’ın ilk yerli üretim modeli VIA F20 oldu. Telefonun yanısıra tablet ve bilgisayar ürünlerinde de üretim yapan Casper, yerli telefon üretimi ile en son teknolojileri Türk kullanıcılarına sunmayı hedeflediğini duyurdu.Casper son model telefon hangisi?
Casper son model telefon hangisi?Via serisinin en son modeli Casper A1 Plus, sade ve keskin hatlar ile dizayn edilmiş ergonomik tasarımı ve birden çok işlemi aynı anda yapabilme özelliğiyle kusursuz bir kullanım olanağı sunuyor.
Casper markası da özellikle bilgisayar teknolojileri alanında üretim yapan bir firma olmaktadır. Casper Hangi Ülkenin Markası? Casper olarak adlandırılan marka Türkiye’nin markası olarak bilinmektedir.
Casper ne kadar yerli?
Casper ne kadar yerli?Casper, Türkiye’nin ilk yerli PC markası olarak bilinmektedir.