Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Casper Coin en yuksek kaci gordu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Casper Coin en yüksek kaçı gördü?​

Casper Network, May 12, 2021 (12 ay) tarihinde $1,33 ile tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı.

Casper VIA F20 alınır mı?​

Casper via f20 özellikleri dikkate alırsak, Samsung galaxy S21 ve samsung galaxy a72 akıllı telefonlar gibi kare alana toplanmış 4 kamerası göz kamaştırıyor. özellikleri ve fiyatını dikkate alırsak, başlangıç ve orta sınıf kategorisinde iyi bir seçenek sayılır ve trendleri yakalamak isteyenler için cazip fiyat sunuyor.

Casper VIA F20 yerli mi?​

Casper VIA F20 yerli mi?
Akıllı telefon şirketlerinin Türkiye’de üretim yapma girişimleri devam ederken, teknoloji markası Casper, ilk yerli üretim modeli cep telefonunu satışa sundu. Akıllı cep telefonu üretimine başladığını duyuran Casper’ın ilk yerli üretim modeli VIA F20 oldu.

CSPR kaç dolar?​

CSPR kaç dolar?
CSPR/USD Kurlar
Borsa | Son Fiyat | Döviz
Huobi | 0,0351 | USD
Gate.io | 0,0351 | USD

Casper coin ne kadar olacak?​

Casper bugünkü fiyatı ₺0.892658 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺67,251,103 TRY.

Casper coin kilit ne zaman çıkacak?​

Token satışının 23 Mart ve 28 Mart arasında olduğu Opsiyon 1’de alınan token’lar 12 ay boyunca kilitli kalıyor. Alım tarihinden tam 1,5 yıl sonra 2022 yılında alım satım yapılabiliyor.

Casper VIA F20 nasil bir telefon?​

Casper VIA F20 nasil bir telefon?
Casper VIA F20 Özellikleri Neler ve Performansı Casper VIA F20, teknik tarafıyla da gayet performanslı çalışan bir akıllı telefon. Öte yandan işletim sistemiyle de güncel bir model. En güncel Android sürümü olan Android 10 işletim sistemini çalıştıran VIA F20, Android 11 güncellemesini de alacak.

Casper F20 nasıl bir telefon?​

Casper F20 nasıl bir telefon?
Arka kamera 48 MP (şaka değil!) ve yapay zeka dahil kaliteli fotoğraf çekebiliyorsunuz. Kutudan kılıf, ekran koruyucu ve hatta kulaklık bile çıkıyor. Kısacası Casper bilgisayardan sonra telefonda da kendini ispatlamış. Kesinlikle tavsiye ederim.

Casper VIA F20 nerede üretiliyor?​

Yerli teknoloji devi Casper, Türkiye’de üretilen ‘VIA F20’ isimli ilk akıllı telefon modelini tanıttı.

Casper hangi ülkeye ait?​

Casper, 1991 yılında üniversiteden yeni mezun 3 girişimci bilgisayar mühendisi olan Altan Aras Fakılı, Yalçın Yıldırım ve Ali İhsan Taşkın tarafından resmen İstanbul’da kurulmuş, bilgisayar ve yan ürünleri üreten bir firmadır. Günümüzde hala aktif bir durumdadır.

CSPR coin Projesi Nedir?​

CSPR coin Projesi Nedir?
Casper (CSPR) Coin, inşaat sektörü tarafından desteklenen Casper ağında çalışan bir kripto para birimidir. Bu coin, aynı zamanda proof of stake modelinde pasif bir gelir sunar. Casper ağı içinde tokenleri tanımlamak için kullanılır ve ağ işlem doğrulayıcılarına ödül olarak sunulur.

CSPR nasıl alınır?​

CSPR nasıl alınır?
Casper varlığını başka bir kripto ile satın almanız gerekiyorsa öncelikle Casper desteği sunan bir kripto cüzdanı oluşturmanız gerekir. Ardından birinci para birimini satın alır ve bunu, seçtiğiniz platformda Casper satın almak için kullanırsınız.

Casper coin Projesi Nedir?​

Casper coin ne durumda?​

Casper bugünkü fiyatı ₺0.576520 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺244,863,115 TRY.

Casper Coin en yüksek değerini 12 Mayıs 2021 tarihinde $1.33 seviyesine çıkarak tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmıştır. Bu tarihte büyük bir başarı göstermiştir.

Casper VIA F20, özellikleri ve fiyatı dikkate alındığında başlangıç ve orta sınıf kategorisinde iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Telefonun dikkat çeken özellikleri arasında, Samsung Galaxy S21 ve Samsung Galaxy A72 gibi akıllı telefonlar gibi 4 kamerasının bulunması gösterilebilir. Ayrıca, fiyatının cazip olması da trendleri yakalamak isteyenler için çekici kılabilmektedir.

Casper VIA F20, Casper markasının Türkiye'de ürettiği ilk yerli akıllı telefon modelidir. Türkiye'de üretilen yerli bir ürün olması, yerli üretimin desteklenmesi açısından önemli bir adımdır.

CSPR şu anda Huobi ve Gate.io borsalarında 0.0351 USD seviyesinde işlem görmektedir.

Casper Coin'in gelecekteki fiyatı hakkında kesin bir tahminde bulunmak mümkün olmamakla birlikte, bugünkü fiyatı ve işlem hacmi dikkate alınarak analizler yapılabilir.

Casper Coin'in kilit çıkış tarihi farklı opsiyonlara göre değişebilmektedir. Örneğin, Opsiyon 1'de alınan token'lar 12 ay boyunca kilitli kalabilir ve alım tarihinden 1.5 yıl sonra alım satım yapılabilir hale gelebilir.

Casper VIA F20, teknik özellikleri ve performansıyla dikkat çeken bir akıllı telefondur. Android 10 işletim sistemini çalıştırırken, Android 11 güncellemesini de alabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Casper F20 ise 48 MP arka kamerasıyla kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sunan bir telefon olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca, kılıf, ekran koruyucu ve kulaklık gibi ekstralarla birlikte gelmesi kullanıcı deneyimini artırabilir.

Casper'in Türkiye'de üretilen akıllı telefon modeli olan VIA F20, yerli teknoloji üretiminin artması ve desteklenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Casper, 1991 yılında üniversiteden yeni mezun 3 girişimci bilgisayar mühendisi tarafından İstanbul'da kurulmuş bir firma olarak bilinmektedir. Bilgisayar ve yan ürünleri üretimiyle tanınan Casper, günümüzde hala faaliyetlerine devam etmektedir.

CSPR Coin, Casper ağı içinde çalışan ve inşaat sektörü tarafından desteklenen bir kripto para birimidir. Proof of stake modelinde pasif gelir sunmasıyla dikkat çekerken, ağın işlem doğrulayıcılarına ödül olarak sunulmaktadır.

CSPR Coin'i almak isterseniz, öncelikle bir kripto cüzdan oluşturmalı ve ardından Casper'ı destekleyen bir platformda birinci para birimini satın alarak daha sonra Casper satın almak için kullanabilirsiniz.

Casper Coin'in bugünkü fiyatı ve işlem hacmi üzerinden değerlendirme yapacak olursak, fiyatı 0.576520 TRY seviyesinde ve 24 saatlik işlem hacmi 244,863,115 TRY olarak görünmektedir. Bu durum, piyasadaki güncel durumu yansıtmaktadır.

Geri