AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Casper bilgisayar neden alinmaz?

Editör

Yeni Üye

Casper bilgisayar neden alınmaz?​

Casper laptop neden alınmamalı? Nedeni ise kalitesiz olması malzeme kalitesi çok düşük maalesef. Çin’de ne kadar kalitesiz ürün varsa getirip üstüne logo basan bir firma. Müşteri hizmetleri ve servisleri de bir o kadar kalitesiz.

Casper nasıl bir marka?​

2007 yılında üretimi arttırmak için Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun en büyük fabrikalarından biri haline gelmiştir. Bilgisayar üretimi yaparak elektronik pazara giren firma zamanla telefon modelleri de üretmeye başlamıştır. Casper, Türkiye’nin ilk yerli PC markası olarak bilinmektedir.

Casper Excalibur alınır mı?​

Casper Excalibur alınır mı?
Cihaz ne için kullanılacak bilmiyorum ama 11400H işlemci ve RTX3050Ti ekran kartı ve diğer donanım özellikleri ile performanslı bir model. Excalibur serileri son dönemde gerçekten performansları ile ön plana çıkan modeller arasına giren modeller. Bence kesinlikle alınabilir.

Casper marka hangi ülkeye ait?​

Casper marka hangi ülkeye ait?
Casper, 1991 yılında üniversiteden yeni mezun 3 girişimci bilgisayar mühendisi olan Altan Aras Fakılı, Yalçın Yıldırım ve Ali İhsan Taşkın tarafından resmen İstanbul’da kurulmuş, bilgisayar ve yan ürünleri üreten bir firmadır. Günümüzde hala aktif bir durumdadır.

Casper Cep telefonu yerli mi?​

Akıllı telefon şirketlerinin Türkiye’de üretim yapma girişimleri devam ederken, teknoloji markası Casper, ilk yerli üretim modeli cep telefonunu satışa sundu. Akıllı cep telefonu üretimine başladığını duyuran Casper’ın ilk yerli üretim modeli VIA F20 oldu.

Casper yerli malı mı?​

Çünkü Casper, Türk insanının girişimcilik ruhunu çok güzel özetleyen, zorluklardan yılmadığını gösteren tamamen yerli ve krizlerin yıkamadığı, global markaların bir türlü oyun dışı bırakamadığı tek bilgisayar markamızdır.

Casper kim tarafından kuruldu?​

Casper kim tarafından kuruldu?
Yalçın YıldırımAltan Aras FakılıAli İhsan DaşkınCasper/Kurucuları

Casper VIA Türk malı mı?​

Casper VIA Türk malı mı?
Casper hangi ülkeye ait?​

Casper VIA, Türkiye'de üretilen bir akıllı telefon modelidir. Dolayısıyla, Casper VIA Türk malı olarak kabul edilebilir. Casper markası, Türkiye'ye ait bir markadır. 1991 yılında İstanbul'da kurulmuş olan Casper, Türk girişimciler Altan Aras Fakılı, Yalçın Yıldırım ve Ali İhsan Taşkın tarafından kurulmuştur. Firmanın bilgisayar ve yan ürünleri üretimine başlamasıyla Türkiye'nin ilk yerli PC markası olarak bilinmektedir. Casper, yerli ve milli bir marka olarak Türk insanının girişimcilik ruhunu yansıtan önemli bir şirkettir.

Geri