- Konu Yazar
Casio saat Çin malı mı?
Japonya’da Casio’nun yeni üretim tesislerini de gezen ve bilgiler alan Ekinci “Daha önce Çin’de olan üretim tesisleri artık Japonya’ya alındı. Özellikle mercekler konusunda çok daha hassas bir üretim yapılıyor. Üretim bandında robot teknolojisi kullanılıyor.Casio Saat sağlam mı?
Casio saatin alametifarikası ise en dayanıklı saat olmasıdır. Yani en dayanıklı saat Casio saat olarak bilinir. Çünkü Casio’nun her zaman ön plana çıkardığı asıl konu dayanıklı, uzun yıllar boyunca kullanılabilen, sizden sonra çocuklarınıza bırakabileceğiniz bir saat olmasıdır.
Casio saat hangi ülkede üretiliyor?
Casio Computer Co., Ltd. (カシオ計算機株式会社, Kashio Keisanki Kabushiki-gaisha) Japon çok uluslu bir elektronik üretim şirketidir ve merkezi Shibuya, Tokyo, Japonya’dadır.Casio Solar saat nedir?
Bir Solar Saat, ışık enerjisini elektrik enerjisine dönüştürerek çalışan bir saattir. Solar hücre (kadranın altındaki solar hücre birimi) tarafından alınan ışık enerjisi, elektronik enerjiye dönüştürülür. Enerji şarj edilebilir pilde depolanır ve saati çalıştırmak için kullanılır.
Casio, kurulduğu tarihten beri elektronik cihaz endüstrisinde en güvenilir isimlerden biri olmuştur. Casio ilk kol saati G-Shock’u 1983 yılında üreterek saat piyasasına da giriş yapmıştır. Casio G-Shock saatleri uygun fiyat etiketi ile dünyanın en sağlam dijital saatleri olarak kabul edilmektedir.
Casio Tough Solar ne demek?
casio denen saat üreticisinin ürettiği, güneş enerjisi ile çalışan, analog saat, dijital saat, takvim, auto light özelliği olan hoş, üzerindeki güneş paneli nedeniyle patlıcan moru renkte, kol saati modeli.