AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Casio f91 orjinal oldugu nasil anlasilir?

Editör

Yeni Üye

Casio f91 orjinal olduğu nasıl anlaşılır?​

sadece casio’nun orijinal saatlerinde bulunan bir özellik ile casiq ve diğer çakmalarından ayırt edebilirsiniz orijinal saatleri.yalnız bu olay sadece dijital saatlerde geçerlidir.saatin sağ tarafındaki tuşa uzun süre basılı tutarsanız ekranda casi0 yazarsa saat orijinaldir efendim.çakmalarında bu yazı çıkmaz.ek olarak …

Orjinal saat sorgulama nasıl yapılır?​

Orjinal saat sorgulama nasıl yapılır?
Saatinizin arkasındaki seri numaralarını karşılaştırın.
- Saati Elinize Alın ve Kulağınıza Götürün, Size Çok Şey Anlatacaktır.
- Açık Hatalar Arayın.
- Yazıların Kalitesini İnceleyin.
- Saatin Ağırlığını Hissedin.
- Araştırmanızı Yapın.
- Saatin Yüzünü Kontrol Edin.
- Saat Kayışına Dikkat Edin.

Casio saat hangi ülkeye ait?​

Casio saat hangi ülkeye ait?
Casio Computer Co., Ltd. (カシオ計算機株式会社, Kashio Keisanki Kabushiki-gaisha) Japon çok uluslu bir elektronik üretim şirketidir ve merkezi Shibuya, Tokyo, Japonya’dadır.

Casio marka saatler nasıl?​

Casio, kurulduğu tarihten beri elektronik cihaz endüstrisinde en güvenilir isimlerden biri olmuştur. Casio ilk kol saati G-Shock’u 1983 yılında üreterek saat piyasasına da giriş yapmıştır. Casio G-Shock saatleri uygun fiyat etiketi ile dünyanın en sağlam dijital saatleri olarak kabul edilmektedir.

Casio saat Türkiye Distribütörü Kim?​

Casio saat Türkiye Distribütörü Kim?
Ersa Saat, kurulduğu 1986 yılından bu yana saat sektöründe her zaman öncü olmayı hedeflemektedir. Casio, Pierre Cardin, Bulova, Swiss Military ve Timberland markalarının Türkiye resmi distribütörü olarak erkek ve kadın saatte en uygun fiyata en doğru ürünü sunmak için çalışır.

Daniel Klein sahte mi?​

Daniel Klein sahte mi?
Soru: saat çakma mı? Cevap: Daniel klein markasinda sahte urun satilamaz. Orjinal urunlerdir tamami orjinal kutusu faturasi ve garanti belgesi ile gonderim sagliyoruz.
00 saat kaç oluyor?​
Geceyarısı 00:00 ve 24:00 24 saatlik gösterimde, gün geceyarısı 00:00’da ve günün son dakikası da 23:59’da başlar.

Casio saat Çin malı mı?​

Casio saat Çin malı mı?
Japonya’da Casio’nun yeni üretim tesislerini de gezen ve bilgiler alan Ekinci “Daha önce Çin’de olan üretim tesisleri artık Japonya’ya alındı. Özellikle mercekler konusunda çok daha hassas bir üretim yapılıyor. Üretim bandında robot teknolojisi kullanılıyor.

Casio f91 modelinin orijinalliğini anlamanın bir yolu sağ taraftaki tuşa uzun süre basmak ve ekranda "Casi0" yazısının çıkıp çıkmadığını kontrol etmektir. Bu özellik sadece orijinal dijital Casio saatlerinde bulunmaktadır.

Orjinal saat sorgulaması yapmak için ise aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Saatinizin arkasındaki seri numaralarını karşılaştırın.
2. Saati elinize alıp kulağınıza götürün, mekanizmanın sesini dinleyin.
3. Açık hataları arayın, mükemmel detaylara dikkat edin.
4. Yazıların kalitesini inceleyin, logo ve yazılar net olmalıdır.
5. Saatin ağırlığını hissedin, orijinal saatler genellikle daha ağırdır.
6. Araştırmanızı yapın, satın almadan önce markanın özelliklerini ve satış yerlerini kontrol edin.
7. Saatin yüzünü kontrol edin, rakamlar net ve düzgün olmalıdır.
8. Saat kayışına dikkat edin, kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır.

Casio Saatler, Japonya merkezli Casio Computer Co., Ltd. tarafından üretilmektedir. Casio, 1946 yılında kurulan ve elektronik üretiminde lider olan bir şirkettir. Casio saatlerin dayanıklılığı ve kalitesiyle tanınmaktadır.

Casio Saat Türkiye Distribütörü ise Ersa Saat'tir. Ersa Saat, Casio markası başta olmak üzere birçok ünlü markanın Türkiye distribütörü olarak faaliyet göstermektedir.

Daniel Klein markasıyla ilgili sorunuzda, Daniel Klein markasının sahte ürünlerinin satılamayacağı ve tamamen orijinal ürünler olduğu belirtilmektedir. Orijinal ürünlerin kutu, fatura ve garanti belgesi ile gönderildiği vurgulanmıştır.

Casio saatlerin üretim yeri Japonya olarak bilinmektedir. Özellikle yeni üretim tesislerinde robot teknolojisi kullanılarak daha hassas ve kaliteli üretim yapılmaktadır. Çin'deki üretim tesislerinin artık Japonya'ya taşındığı ve daha detaylı ve kaliteli üretim yapıldığı ifade edilmiştir.

Geri