AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Casa hissesi ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Casa hissesi ne olur?​

CASA Faaliyet alanı Balık unu,balık yağı üretmek ve hayvansal yemler yapmak,her çeşit su ürününü değerlendirmek, olarak gözükmektedir.

Casa ne is yapar?​

Casa ne is yapar?
KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ, balık unu ve balık yağı üretimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Casa cezası ne zaman bitiyor?​

CASA PAYINDA TEDBIRLERIN UYGULANACAGI SON TARIH 07/09/2020`DIR.

Casa emtia ne iş yapar?​

Casa emtia ne iş yapar?
2019 gerçekleşen yönetim değişikliği paralelinde, Sermaye Piyasaları Kurulu ve Ticaret Bakanlığı izinleri alınarak, faaliyet konusunu akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve akaryakıt ticareti yapmak üzere değiştiren ve kurumsal altyapısını geliştiren CASA EMTİA, yeni stratejisinin meyvelerini almaya başladı.
Casa ne üretiyor?​
CASA CN-235, İspanyol CASA ve Endonezyalı IPTN firmalarının ürettiği bir hafif nakliye uçağı. Türkiye’de lisansları alınarak TUSAŞ tarafından üretilmektedir.

Casa kime ait?​

Casa kime ait?
Casa Mobilya, halen Yönetim Kurulu Başkanı olan Hasan Kasan tarafından kuruldu. İlk işyerini 1965 yılında Ankara Çıkrıkçılar Yokuşu’nda açan Kasan, Siteler’in kurulmasıyla birlikte, işyerini bu bölgeye taşıdı. 1992 yılında soyadından da esinlenerek İtalyanca’da “ev” anlamına gelen “Casa” markasını oluşturdu.

Dggyo brüt takas ne zaman bitiyor 2022?​

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DZGYO.E ve TRILC.E paylarında 29/12/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/01/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Casa hangi ülkenin?​

Casa hangi ülkenin?
casa türk firmasıdır, yaptıkları mobilyaların mekanizmaları italyandır. üretim yeri ankara sitelerde olup, istanbul, ankara, izmir ve bursa’da mağazaları bulunan, gayet şık ve designed nesneler üreten bir firmadır.

Casa nın sahibi kim?​

Oytun pastırma kimdir?​

Oytun pastırma kimdir?
Özgeçmiş : 1975 İstanbul doğumludur. İstanbul Özel Moda Koleji ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. 1994 1996 arası Satış Pazarlama ve Gümrük Komisyonculuğu yapmış, üniversite sonrası Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.
Dggyo brüt takas ne zaman bitecek?​

Sngyo cezası ne zaman bitiyor?​

Sngyo cezası ne zaman bitiyor?
SNGYO payında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 20/01/2021’dir.

Hasan Kasan kimdir?​

1995’te İtalyan Futura Srl firması ile lisans anlaşması yapar ve firmanın tüm ürünlerinin üretim haklarını satın alır. Kısa sürede yurt içinde ve yurt dışında tanınır. Toplam 19 şubesi olan Casa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasan, 2007’de yıllarca arzuladığı idealine kavuşur ve New York’ta kendi mağazasını açar.
Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Turevleri Sanayi ve Ticaret AS Şirket Profili. KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ, balık unu ve balık yağı üretimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Casa ne iş yapar?​

Casa ne iş yapar?
CASA EMTIA PETROL KIMYEVI VE TUREVLERI SAN. TIC. A.S.
BİST Kodu | CASA
Şirket Ünvanı | CASA EMTIA PETROL KIMYEVI VE TUREVLERI SAN. TIC. A.S.
Çalışan Sayısı | 11
Faaliyet Alanı | Balık unu,balık yağı üretmek ve hayvansal yemler yapmak,her çeşit su ürününü değerlendirmek,
Sermaye | 4.900.000 TL

Casa hisse senedi cezası ne zaman bitiyor?​

Casa hangi şirket?​

Casa hangi şirket?
CASA EMTİA PETROL KİMYEVİ VE TÜREVLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş.
Casa borsaya ne zaman girdi?​
CASA hisseleri . . tarihinde halka açılmış olup, ilk işlem tarihi 24.07.2012’dır.

Casa hisse brüt takas ne zaman bitiyor?​

Casa hisse brüt takas ne zaman bitiyor?
Tedbirin uygulanacağı son tarih 01/02/2022’dir.

Casa sahibi kim?​

Yakın izleme pazarı ne demek?​

Yakın izleme pazarı ne demek?
Yakın İzleme Pazarı (YİP), eski ve daha çok bilinen adıyla Gözaltı Pazarı, mevcut düzenlemeler, standartlar ve finansal durum açısından gerekli sağlayamayan/sağlamayan şirket hisselerinin kamu yararı adına Borsa kotundan çıkarılarak incelendiği yerdir.

Eukyo brüt takas 2021 ne zaman bitiyor?​

EUYO .E payında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 26/ 01 /2021’dir.

Casa hissesi, CASA EMTİA PETROL KİMYEVİ VE TÜREVLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş. şirketine aittir. Şirketin faaliyet alanı balık unu, balık yağı üretmek, hayvansal yemler yapmak ve her çeşit su ürününü değerlendirmektir. 2019'da gerçekleşen yönetim değişikliği sonucunda şirketin faaliyet konusu akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve akaryakıt ticareti yapmak olarak da genişlemiştir.

CASA, Türkiye merkezli bir şirket olup, Ankara Siteler'de üretim yapmakta ve İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi şehirlerde mağazalarına sahiptir. Mobilyalarını gayet şık ve tasarlanmış nesneler üretmektedir.

Casa'nın faaliyetlerine ilişkin cezanın uygulanacağı son tarih 07/09/2020'dir. Ayrıca, CASA hisseleri Borsa İstanbul'a (BIST) 24.07.2012 tarihinde girerek halka arz edilmiştir. Casa hisse senedi brüt takasının uygulanacağı son tarih ise 01/02/2022 olarak belirtilmiştir.

Hisse senedi hakkında daha fazla detay ve güncel bilgi almak için CASA EMTİA PETROL KİMYEVİ VE TÜREVLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş.'nin resmi web sitesini veya Borsa İstanbul'un web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Geri