AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Carsaf takiminin icinde neler var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çarşaf takımının içinde neler var?​

En çok tercih edilen yatak odası ürünüdür. Yastık kılıfı, çarşaf ve nevresimden oluşur. Kullanımı, yastık kılıfı ile yastık kaplanır. yatağa çarşaf serilir ve son olarakta yorgan nevresim ile kaplanır, yani nevresimin içine yorgan konur. Nevresim Takımları bir çok çeşit, bir çok kalite olabilir.
Lastikli çarşafa ne kadar lastik takılır?
Çarşafın her köşesinin 20cm gerisinden (çarşafın uzun kenarında) lastik geçirmek için dört boşluk bırakın. 4. Lastiği bir çengelli iğne yardımıyla açık bıraktığınız kenarlardan geçirin arzu ettiğiniz sıkılıkta büzün ve iki köşeden iğneyin. (80+2 x 20 = 120cm’lik kenar için 65cm lastik geçirdim.)

Battal boy nevresim takımına kaç metre kumaş gider?​

Nevresim Takımı İçin Kaç Metre Kumaş Almalısınız?
Nevresim setinde çarşaf var mı?
Nevresim Takımı Nedir, nasıl kullanılır? En çok tercih edilen yatak odası ürünüdür. Yastık kılıfı, çarşaf ve nevresimden oluşur. Kullanımı, yastık kılıfı ile yastık kaplanır. yatağa çarşaf serilir ve son olarakta yorgan nevresim ile kaplanır, yani nevresimin içine yorgan konur.
İkinçi ölçü ise: 200 santim olan yatağınızın uzunluğunun ölçüsünü anlatmaktadır. Bu durumda asıl soru yatağınızın kalınlığının kaç santim olduğudur? Genelde tek kişilik yataklar 15 cm ile 25 cm aralığında olmaktadır. Yani yatağınızın hesabına göre 90 x 200 + 25 cm’lik bir lastikli çarşaf almanız gerekiyor.
Lastikli çarşaf kullanışlı mı?
-Gece boyu kayıp duran çarşafınızın her sabah karşılaştığınız buruşuk görüntüsünden rahatsız oluyorsanız lastikli çarşaflar sizin için daha uygun olacaktır. Yatağı köşelerinden kavrayan lastikli modeller, kaymaz yapılarıyla gece boyu sabit bir şekilde durur.

Nevresim takımı ölçüleri nelerdir?​

Nevresim Takımı Ölçüleri Nedir?

Geri