AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Carrera gozluk hangi ulkenin markasi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Carrera gözlük hangi ülkenin markası?​

CARRERA, AVUSTURYA’DA BAŞLAYAN YOLCULUĞUNU BİRBİRİNDEN ÖZGÜN VE SPORTİF GÖZLÜKLER ÜRETEREK, ADINI DÜNYA ÇAPINDA SPORA VE SANATA YAZDIRARAK İTALYA’DA DEVAM ETTİRİYOR. Kökleri 1950’li yıllara dayanan Carrera, dünyada öncü ve en çok satın alınan güneş gözlüğü markalarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Mustang Gözlük nerede üretiliyor?​

Mustang Gözlük nerede üretiliyor?
Mustang ve Osse’nin tasarımlarını İtalya’da 5 kişi yapıyor. Son noktada ben müdahale ediyorum. Türkiye’de 3 kişilik tasarım ekibimiz var” dedi. Merve Optik’in üretimi ise İtalya, Güney Kore ve Fransa’da.

Prive Revaux hangi ülkenin?​

Prive Revaux hangi ülkenin?
Hollywood ünlülerinin de tercih ettiği ABD merkezli marka yeni ve özel tasarım modeller ile yaza hazırlanın. Dünyaca ünlü model Adriana Lima, sanatçı Dove Cameron, aktör Jamie Foxx, aktrist Ashley Benson gibi isimler tarafından tasarlanmış kapsül koleksiyonlar, Atasun Optik’lerde satışa sunuluyor.

Carrera kimin?​

Carrera, 1956 yılında Wilhelm Anger tarafından kurulan gözlük ve güneş gözlüğü markasıdır. 1996 yılında Safilo S.p.A. tarafından satın alındı. Safilo S.p.A. İtalya merkezlidir.

Osse Türk malı mı?​

Osse Türk malı mı?
Dünyaca tanınmış gözlük markalarını bünyesinde barındıran Merve Optik, kurulduğu tarih olan 1986’dan beri daima yenilikçi ve gelişime odaklı bir anlayışla yoluna devam etmiş ve 1988 yılında Fransız gözlük markası olan Osse’nin Türkiye hakkını 2000 yılında ise Dünya çapında üretim ve dağıtım lisansını alarak sektörün …

Prive Revaux kaliteli mi?​

Prive Revaux kaliteli mi?
Prive Revaux güneş gözlükleri kaliteli malzemelerden üretilir ve uzun ömürlü tasarımlara sahiptir. Her zaman kullanabileceğiniz sağlam ve bir o kadar da şık tasarımlar ile stilinize yeni bir hava katabilirsiniz. Prive Revaux güneş gözlükleri ile göz sağlığınızı da korumanız mümkün.

Carrera Folkart sahibi kim?​

Aynı üniversitede bilgisayar mühendisliğinde yüksek lisans ve endüstri mühendisliğinde doktorasını tamamladı. 13 yaşından beri yazılım sektöründe faaliyet gösteren Pelenk, özellikle oyun yazılımı, web uygulamaları, network güvenliği alanındaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Asıl işi ve mesleği olan yazılım sektörünün …

Melih Kahramaner kimdir?​

Melih Kahramaner kimdir?
İngilizce öğretmenliğini bırakıp girişimci olmayı tercih eden Melih Kahramaner, yatırımlarını yine eğitim odaklı yaptı. Dil okullarından anaokullarına kadar pek çok alanda şubeler açarak işlerini büyüten Kahramaner, pandemi döneminde ise yeni şirketi aracılığıyla uzaktan eğitime soyundu.

Mustang gözlük mu?​

Mustang gözlük mu?
Farklı beğenilere uygun geniş renk ve tasarım özellikleriyle çok sayıda güneş gözlüğü seçeneği sunan Mustang, yüksek kalite standartları ve göz sağlığını korumaya yönelik çözümlerle güçlendirilen alternatiflerle güven kazanıyor.

Osse hangi ülkenin?​

Osse, 1986 yılında kurulan Merve Optik San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki gözlük markasıdır. Güneş gözlüğü, optik gözlük camı üreticisi Merve Optik, güneş gözlüklerinin birçok modelinde polorize cam kullanmaktadır.

Osse iyi mi?​

Osse iyi mi?
fiyat/performans olarak bakıldığında güzel gözlükleri olan marka. çerçeve olarak dördüncü yılımızı doldurduğumuz bir gözlük markası. kalitelidir. 5 yıl önce aldığım çerçeveyi hala kullanıyorum.

Carrera gözlükler, Avusturya kökenli bir marka olup, dünya çapında spor ve sanat alanında adını duyurmuştur. 1950'li yıllarda kökleri olan Carrera, özgün ve sportif gözlükler üreterek dünya genelinde en çok tercih edilen güneş gözlüğü markalarından biri haline gelmiştir. İtalya'da devam eden yolculuğunda başarılı bir şekilde ilerlemektedir.

Mustang Gözlük ise tasarımlarını İtalya'da gerçekleştirmektedir. 5 kişilik bir ekip tarafından tasarlanan Mustang ve Osse gözlükleri, Türkiye'de ise 3 kişilik bir tasarım ekibine sahiptir. Üretimi İtalya, Güney Kore ve Fransa gibi ülkelerde gerçekleştirilmektedir.

Prive Revaux ise ABD merkezli bir markadır. Hollywood ünlülerinin tercih ettiği Prive Revaux, özel tasarım modelleri ile dikkat çekmektedir. Ünlü isimlerin katkısıyla çeşitli koleksiyonlar sunmaktadır.

Osse, Türk malı değildir. 1986 yılında kurulan Merve Optik bünyesinde yer alan Osse, Fransız bir gözlük markasıdır. Türkiye'de üretim ve dağıtım lisansına sahip olan Osse, kaliteli ve dayanıklı gözlükler sunmaktadır.

Osse markası, fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde kaliteli gözlükler sunan bir marka olarak öne çıkmaktadır. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen Osse gözlükleri uzun ömürlü ve şık tasarımlara sahiptir. Kullanıcılar tarafından memnuniyetle tercih edilmektedir.

Carrera'nın sahibi hakkında bilgi verilirken farklı bir konuya değinilmiş. Melih Kahramaner ise İngilizce öğretmenliğinden girişimciliğe geçiş yapmış ve eğitim alanında yatırımlar yapmış bir isimdir. Mustang gözlükler ise çeşitli renk ve tasarım seçenekleriyle güvenilir kalite standardına sahip gözlükler sunmaktadır.

Geri