AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Caroline n Koc kimdir?

Editör

Yeni Üye

Caroline n Koç kimdir?​

Caroline Koç 1992-98 yılları arasında, sahibi olduğu Edwards of Hisar’ın yöneticiliğini yaptı. 1998 yılında İlkadım Çocuk Eğitim ve Oyun Merkezi’ni kurdu ve yöneticiliğini üstlendi. Haremlique Istanbul (2008) ile Selamlique Istanbul (2009) şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu başkanıdır.

Giraud ailesi kimdir?​

Giraud Ailesi, Fransa’nın Nice kentinden İzmir’e 1472 yılında geldi. Griaudlar 19. yüzyılda İzmirli Whitalli Ailesi’nin firmalarında çalıştı. 20. yüzyılın başından itibaren tekstil sektöründe çalışmaya ve yatırımlara başlayan Giraudlar, İzmir Pamuk Mensucat, İzmir Basma gibi dev sanayi kuruluşlarını kurdu.

Caroline Koç sevgilisi kim?​

Caroline Koç sevgilisi kim?
Mustafa KoçCaroline Koç / Eşi (e. 1992–2016)Mustafa Vehbi Koç, Türk iş insanıydı. 2003-2016 yılları arasında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Vikipedi

Mustafa Koç un kaç tane çocuğu var?​

Mustafa Koç un kaç tane çocuğu var?
Aylin KoçEsra KoçMustafa Koç/Çocukları

Caroline Koç kaç yaşında?​

53 yaşında (1969)Caroline Koç / Yaş

Rahmi Koç sağ mı?​

Rahmi Koç, Türkiye’nin önemli iş insanları arasında yer alıyor. 90 yaşında olan Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı’dır.

Madeleine Giraud kimdir?​

Madeleine Giraud kimdir?
Madeleine Giraud, doğadaki tüm canlıları çok seven ve onların yaşamlarına ve yaşam haklarına büyük saygı duyan bir isim. çocukluğu Giraud ailesinin İzmir’de bulunan çiftliğinde hayvanlarla içli dışı geçen Madeleine Giraud, kısa süre önce vahşi doğanın gösterişli dünyasına safari turu ile konuk oldu.

Levanten bir aile ne demek?​

Levanten bir aile ne demek?
Levantenler, Osmanlı’ya göre batılı, Avrupalılara göre ise doğuludur. Tanzimat sonrası Anadolu topraklarına yerleşmelerine ve ticaret yapmalarına olanak sağlanan bu azınlığın en çok tercih ettiği adres ise İzmir’dir. Batı Avrupa’dan çıkıp doğuya yerleşmiş insanlardır ve bu yüzden bu ailelere Levanten denmiştir.

Aylin Koç hangi okulda okuyor?​

ABD’nin en prestijli sekiz üniversitesinden biri olan Brown’da sanat ve sanat tarihi bölümünde okuyan 19 yaşındaki Aylin Koç, verdiği birbirinden güzel pozlarla ‘benim’ diyen modellere taş çıkarmış doğrusu.

Caroline Koç eşi kim?​

Mustafa KoçCaroline Koç / Eşi (e. 1992–2016)

Rahmi Koç kaç çocuğu var?​

Rahmi Koç kaç çocuğu var?
Ali KoçMustafa KoçÖmer KoçRahmi Koç/Çocukları

Mustafa Koç kimin oğlu?​

Mustafa Koç kimin oğlu?
Rahmi KoçÇiğdem SimaviMustafa Koç/Ebeveynleri

Mustafa Koc sevgilisi kim?​

Caroline KoçMustafa Koç / Eşi (e. 1992–2016)

Rahmi Koç hangi takımı tutuyor?​

Tarihi kongre sonrası Aziz Yıldırım’ın ardından Ali Koç Fenerbahçe başkanı oldu. Ali Koç’un babası Rahmi Koç ise fanatik bir Beşiktaşlı.

Rahmi Koç ne mezunu?​

Rahmi Koç ne mezunu?
Koç Holding A.Ş. Onursal Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi olan Rahmi Koç 9 Ekim 1930 tarihinde Ankara’da doğdu. Johns Hopkins Üniversitesi’nde (ABD) İşletme eğitimi aldı. Askerlik hizmetini tamamladıktan sonra 1958 yılında Ankara’da,Otokoç şirketinde çalışmaya başladı.

Caroline Koç, Türk iş insanı Mustafa Koç'un eşi ve aynı zamanda başarılı bir iş kadınıdır. Kendisi 1969 doğumlu olup şu anda 53 yaşındadır. 1992 yılından 2016 yılına kadar Mustafa Koç ile evli kalmıştır.

Giraud Ailesi ise tarihi İzmir'e dayanan köklü bir ailedir. Fransız kökenli olan Giraudlar, İzmir'e 1472 yılında gelmişlerdir. Textil sektöründe önemli yatırımlara imza atmışlar ve İzmir Pamuk Mensucat ile İzmir Basma gibi büyük sanayi kuruluşlarını kurmuşlardır.

Giraud ailesinden Madeleine Giraud ise doğayı ve canlıları seven ve onlara büyük saygı gösteren birisi olarak tanınmaktadır. İzmir'de Giraud ailesinin çiftliğinde büyümüş ve doğayla iç içe bir yaşam sürmüştür.

Levanten aileler ise Osmanlı döneminde Batı Avrupalılar tarafından doğulu kabul edilen Anadolu topraklarına yerleşen ailelerdir. Bu aileler genellikle İzmir'e yerleşmiş ve ticaret ile uğraşmışlardır.

Rahmi Koç, Türkiye'nin önemli iş insanlarından biridir ve Koç Holding'in Onursal Başkanıdır. 90 yaşında olup hala aktif olarak iş hayatında yer almaktadır. Üstelik Rahmi Koç, Beşiktaş takımının fanatik bir taraftarıdır.

Aylin Koç ise Mustafa Koç ve Caroline Koç'un kızlarıdır. ABD'nin prestijli üniversitelerinden biri olan Brown Üniversitesi'nde sanat ve sanat tarihi okumaktadır.

Mustafa Koç'un ise Rahmi Koç'un oğlu olduğunu biliyoruz. Kendisi Türk iş dünyasının önemli isimlerinden biridir ve 2003-2016 yılları arasında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür.

Son olarak, verdiğiniz bilgileri dikkate aldığımızda video içeriği bulunmamaktadır, bu sebeple video hakkında ek bilgi veremiyorum. Eğer başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplamaya devam edebilirim.

Geri