AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Carlos Kaiser hangi takimda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Carlos Kaiser hangi takımda?​

Carlos Henrique Raposo adıyla doğan Carlos Kaiser, 1980’ler 1990’lar boyunca aralarında Rio de Janeiro’nun büyük kulüpleri olan Flamengo, Fluminense, Botafogo ve Vasco da Gama’nın da bulunduğu pek çok kulüpte “oynadı”.
Hiç sahaya çıkmadan en büyük futbolcu kimdir?
24 yıl neredeyse hiç topa vurmadan üst düzey kulüplerde oynayan bir futbolcu düşünün. İşte Carlos Kaiser’in inanılmaz hikayesi… Carlos Henrique Kaiser 24 yıl boyunca profesyonel olarak futbol oynadı.

Futbol oynamadan 6 takıma transfer olan futbolcu kimdir?​

24 yıllık kariyerinde neredeyse ayağına top değmeden 6 takıma transfer olan Carlos Kaiser toplam 61 maça çıkıp sadece 6 gol atmıştır. Kendisi de bu durum hakkında. ”Oynamadım, Gerçekten hiç oynamadım. Çünkü oynamak istemedim. Sadece eğlenmek istedim” demiştir.
Carlos Kaiser kim?
2 Nisan 1963’te Brezilya’nın Rio şehrinde dünyaya gelen Carlos Kaiser birçok Brezilyalı futbolcu gibi sokaklarda oynayarak futbolunu geliştirdi ve 10 yaşındayken bir scout tarafından keşfedildi, Botafogo kulübünün alt yapısında futbola başladı.
24 yıllık kariyerinde 6 takıma transfer olan ve kariyerinde 61 maça çıkıp, 6 gol atan Carlos Kaiser’in hikayesi böyle…
Futbol oynamış en büyük futbolcu kimdir?
EDSON ARANTES DO NASCİMENTO: Dünya onu Pele diye tanıyor. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu.

Ilk Türk futbolcu ünvanı kime aittir?​

Türkiye Futbol Tarihinde İlk Oyuncular Talat Erboy, futbolun gelişiminde tarihte yer alan en önemli isimlerden biri olan İngiltere’de oyunculuğunu geliştirmiştir. Nejat Evliyazade eğitimi için doğduğu topraklardan ayrılmış ve Belçika’da ilk Türk Futbolcu ünvanına layık görülmüştür.
Hic sahaya cikmadan 6 takima transfer olan futbolcu kimdir?
6 takıma transfer olup hiç oynamamış futbolcu kim, sorusunun cevabı: Carlos Kaiser.

Futbol oynamış en büyük futbolcu kim?​

Carlos Kaiser kaç yaşında?
58 yaşında (2 Temmuz 1963)Carlos Kaiser / Yaş
TAM MAÇA ÇIKIYORDU Kİ! Bunun üzerine kulüp başkanı Carlos ile bir sezon daha anlaşma yapıyor. 24 yıllık kariyerinde 6 takıma transfer olan ve kariyerinde 61 maça çıkıp, 6 gol atan Carlos Kaiser’in hikayesi böyle…
Ali Dia kim?
Ali Dia (d. 20 Ağustos 1965, Dakar, Senegal), Senegalli eski futbolcudur. Liberyalı millî futbolcu George Weah’ın kuzeni olduğuna dair sahte bir iddia sonucu Premier League kulüplerinden Southampton’da bir maç forma giyen futbolcudur.

Gelmiş geçmiş en pahalı Türk futbolcu kim?​

1. Hakan Çalhanoğlu – Inter (39.6 milyon euro)
1988 de profesör ünvanı alan çengel lakaplı futbolcu kimdir?
Eskişehirspor’un 70’lı yıllarda Süper Lig’in zirvesine oynadığı zamanlarda Eskişehirspor taraftarların en çok kullandıkları slogan olan Fethi-Nihat-Ender filelere gönder sloganındaki Fethi’dir. Havadan gelen topları yine havada ve göğüsünde kontrol ettiği için ‘Çengel lakabı ile tanınırdı.

Geri