AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Captiva 1 depo ile kac km gider?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Captiva 1 depo ile kaç km gider?​

Yakıt deposu hacmi 65 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 10.7 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 7.3 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 8.6 lt/100km olarak belirtilmiş.
Captiva 4×4 nasıl geçer?
Captiva’nın 2 veya 4 çeker olmasını kontrol edecek manuel bir düğme yok. Ancak dik yokuşları saatte 7 km sabit süratle otomatik olarak inmesini sağlayan bir düğmeye sahip.

2011 Captiva kaç vites?​

CAPTİVA 2010 6 İLERİ ,2011 7 İLERİ
Captiva kilometrede ne kadar yakıyor?
ortalama 9,5lt/100km diyebiliriz.

Captiva Nasıl bir araba?​

Genel bakımları yapıldıktan sonra 2010 model 7 koltuklu televizyonlu falan 40bindeki Captiva ile 15km boyunca 180km/h ile gittim direksiyonu bile bırakabiliyorsun rahatça. Koltuğu en aşağı alıp kullanıyorum baya baya normal araba hissiyatı veriyor. Bence kullanımı gayet rahat güzel bir araba özellikle direksiyonu.
Captiva da Winter tuşu ne işe yarar?
kabaca arabanin dusuk devirde yuksek viteste gitmesini sagliyor diyebiliriz. yagisli havada aracin patinaja dusmesini engelliyor. surulemeyecek kadar kotu hava sartlarinda tabi ki bir sey beklemeyin.

Captiva çok yakar mı?​

yani Captiva çok yakmıyor, bu tür araçlar şiçinde çok yakıyor… benim gibi yılda 10 bin km yapmıyorsanız, bu tüketim canınızı acıtmaz, hele kalabalık bir aileyseniz keyif içinde yolculuk yaparsınız. Benim şehiriçi 9-9,5 arası değişiyor yol bilgisayarı degeri. Gerçek tüketim bunun 1,5 lt kadar üstü…
Chevrolet Captiva kaç litre mazot alıyor?
Yakıt deposu hacmi 65 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.9 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.6 lt/100km ve ortalama olarak da 7.4 lt/100km yakıt tüketiyor.

Captiva ağır bakım kaç km?​

Chevrolet Captiva Periyodik bakımı, model yılına göre 10.000 – 15.000 km’ de bir kez yapılmalıdır.
Winter sürüş modu nedir?
Winter sürüş modu, aracın ikinci viteste kalkmasına olanak sağlıyor ve lastiklerin kaygan zeminde kaymasını engelliyor.

Geri