AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Caprice Otel faaliyette mi?

Editör

Yeni Üye

Caprice Otel faaliyette mi?​

Didim’de uzun yıllardır Akbük oteller bölgesinde faaliyet gösteren Caprice Otel’in turizm işletme belgesi Kültür ve Turizm Bakanlığınca iptal edildi. Aydın Ses Gazetesi’nden Hüseyin Çalışkan’ın haberine göre geçen yıl otelle ilgili olarak şirket devrinin yapılmasının ardından resmi süreç başlatıldı.

Caprice Palace kapandı mı?​

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi! Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz’e ait ‘Jet Fadıl’ markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Caprice Didim açılacak mı?​

Caprice Didim açılacak mı?
Otel 23 Mayıs’ta açılacak Didim Caprice Otel şu an tadilatta. Otel sezonu 23 Mayıs’ta açacak. 23 Mayıs ve sonrası için rezervasyon alınmaya devam ediliyor.

Caprice Otel Didim neden kapandı?​

Caprice Otel Didim neden kapandı?
Caprice Otel -Akbük Didim’den 10 günlük tatil hakkımızı kullanamadık. Pandemi bahanesi ile otel kapatıldı. ” 21 Mayıs 2020 de aşağıdaki mesajı gönderdiler bize ; Değerli Caprice Dostları,içinde bulunulan şartlar nedeniyle, 25 yıldır hizmetinizde olan Caprice, bu yılki tatilinizin hizmetini önümüzd…

Caprice ne oldu?​

İflas Müdürlüğü’ne bugüne kadar yaklaşık 250 kişinin alacaklı olarak adını yazdırdığı öğrenildi. Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi olan İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold devre mülk projesi ile geçen 31 Aralık’ta Capricegold Gayrimenkul Yatırım şirketinin iflasına karar verilmişti.

Didim Caprice Oteli kim aldı?​

Didim Caprice Otel, 52 villa ve 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’a devredildi.

Caprice Gold ne zaman açılıyor?​

Caprice Gold ne zaman açılıyor?
Maldivler Caprice Gold 25 Ekim’de açılıyor. Projede 2 yıl öde 5 yıl kal, 3 yıl öde 15 yıl kal, 4 yıl öde 40 yıl kal kampanyaları devam ediyor…

Didim Caprice Otel sahibi kim?​

Didim Caprice Otel sahibi kim?
İstanbul merkezli bir yapı denetim şirketinin yaklaşık 4 milyon liraya alacağına karşılık; İşadamı Fadıl Akgündüz’e ait Didim’in Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Caprice Thermal Palace Oteli’nde, haciz işlemi gerçekleştirildi.

Caprice Otel ne zaman kuruldu?​

1995’te Dünya’nın ilk İslami Otel konsepti ile Caprice Hotel’i dünya turizm pazarına sundu ve bununla ilgili olarak 2012 yılında Malezya’da düzenlenen 1. Uluslararası Dünya İslami Turizm Konferansı’nda dünyadaki ilk 5 Hilal ödülünü aldı.

Caprice Gold olayı nedir?​

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler’deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold otel ne oldu?​

Caprice Gold otel ne oldu?
Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi olan İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold devre mülk projesi ile geçen 31 Aralık’ta Capricegold Gayrimenkul Yatırım şirketinin iflasına karar verilmişti.

Caprice Palace kurucusu kimdir?​

Caprice Palace kurucusu kimdir?
Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic.

Caprice kimin?​

Fadıl Akgündüz ile Jetpa Holding’i kuran eski ortağı Sacit Duran, Didim’de bulunan 500 milyon lira değerindeki Caprice Otel’in hisselerinin hileli yollarla elinden alındığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Yargıtay, mahkemenin Akgündüz lehine verdiği kararı bozdu.

Caprice Otel'in faaliyetlerine dair oldukça detaylı bilgiler vermişsiniz, işte bu konularla ilgili detaylı bilgi ve açıklamalar:

- **Caprice Otel'in Turizm İşletme Belgesi İptal Edildi:** Didim'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Caprice Otel'in turizm işletme belgesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından iptal edilmiş. Şirket devrinin ardından resmi süreç başlatılmış.

- **Caprice Palace ve Tasfiye Süreci:** Caprice Gold'un tasfiyesi için harekete geçildi ve Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflasına karar verilmiş. 17 markaya iflas şerhi konulmuş.

- **Caprice Didim Açılacak mı:** Caprice Didim Otel, şu anda tadilatta ve 23 Mayıs'ta yeniden açılacak. Rezervasyonlar 23 Mayıs ve sonrası için alınmaya devam ediliyor.

- **Caprice Otel Neden Kapandı:** Pandemi sebebiyle Caprice Otel'in kapatıldığı belirtilmiş. Bir kullanıcının belirttiğine göre, 10 günlük tatil hakkını kullanamamışlar ve otel pandemi nedeniyle kapatılmış.

- **Caprice Gold ve İflas Durumu:** Caprice Gold'un iflas süreci devam ediyor. İstanbul Bayrampaşa'daki Caprice Gold projesiyle ilgili şirketin iflasına karar verilmiş.

- **Didim Caprice Otel Sahibi ve Devri:** Didim Caprice Otel, Akgündüz'ün yeğeni olan Fatih Obut'a devredilmiş.

- **Caprice Otel'in Kuruluşu:** Caprice Otel, 1995 yılında Dünya'nın ilk İslami Otel konseptiyle faaliyete geçmiş ve 2012 yılında Malezya'daki konferansta dünyadaki ilk 5 Hilal ödülünü almış.

- **Caprice Gold ve Dolandırıcılık İddiaları:** Fadıl Akgündüz'ün giriştiği Caprice Gold projeleriyle ilgili dolandırıcılık iddiaları bulunmakta. Jet Fadıl olarak da tanınan Akgündüz, bu projelerde devre mülk satışı yapılan kişileri dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor.

- **Caprice Palace Kurucusu ve Sahipleri:** Caprice Palace'un kurucusu Fadıl Akgündüz olarak bilinmekte. Şirketin yönetiminde ailesi ve ortakları da yer almaktadır.

- **Caprice'nin Sahiplik Durumu:** Caprice Otel'in sahiplik durumuyla ilgili hukuki bir süreç yaşandığı ve mahkemelerin karar verdiği bilgisi verilmiş. Yargıtay'ın mahkemenin Akgündüz lehine verdiği kararı bozduğu belirtilmiş.

Bu detaylı bilgiler ışığında, Caprice Otel'in mevcut durumu ve yaşanan gelişmeler hakkında genel bir anlayış edinebilirsiniz. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

Geri