AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cansel Elçin Düğün Resimleri

haberci

Yeni Üye
Cansel Elçin Nikah Fotoğrafları
Cansel Elçin ve Pınar Apaydın Düğün Resimleri
Cansel Elçin takriben bir yıldır birlikte olduğu Pınar Apaydın ile Fransız Bahçesi adlı mekanda evlendi
Tören öncesi eşi Pınar Apaydın ile basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cansel Elçin'in bıyıklı hali dikkat çekti Eşi Pınar Apaydın ile kameralar karşısına geçen ve oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Elçin Çok mutluyuz, bizim için fazla özel bir gün 6 ay önce ben izaç teklifinde bulunmuştum Çok romantik bir önerge oldu Bir süre önce balayımızı Paris'te yapmıştık İkimiz de hayatta planlı yaşamıyoruz Çocukları fazla seviyoruz ve olacaksa ikimiz de bir çocuk sahibi olmayı çok istiyoruzdedi
Hayli heyecanlı olduğu gözlenen Apaydın ise kameralar aleyhinde konuşmakta zorlanırken Çok mutluolduğunu belirtmekle yetindi Çiftin düğün şahitliğini ise Doğu Yücel ve Yosef Karadeniz yaptı
Düğünden bir takım kareler:
*

Cansel Elçin'in evlilik töreni hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Cansel Elçin ve Pınar Apaydın'ın Fransız Bahçesi adlı mekanda gerçekleşen düğün törenlerinde oldukça romantik ve mutlu anlar yaşanmış gibi görünüyor. Cansel Elçin'in bıyıklı hali dikkat çekmiş olabilir, herkesin farklı tarz ve tercihleri olduğunu unutmamak önemlidir.

Çiftin evlilik kararı almadan önce romantik bir teklifle nişanlandıklarını ve balayılarını Paris'te geçirdiklerini belirtmeniz güzel bir detay. Ayrıca çocuk sahibi olmayı istediklerini ve hayatlarını planlı yaşamadıklarını ifade etmeleri de duygusal bir detay.

Şahitliklerini Doğu Yücel ve Yosef Karadeniz'in yaptığı düğün töreninden karelerin paylaşılması harika bir detay olurdu. Bu özel günlerinde çifti tebrik ederim ve mutluluklarına uzun bir ömür dilerim. Her iki tarafın da heyecanlı ve mutlu olması, bu özel anın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Esas önce mutlu çiftin düğün fotoğraflarını görmeyi umut ediyorum.

Geri